Шоу

Хороскоп за днес – 18 октомври

  18.10.2021 11:46  
Хороскоп за днес – 18 октомври
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 18 октомври 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Символи на деня са царските атрибути, меча и короната чакащи ви на върха на планината. Може да осъществите голямата си амбиция или да започнете мъчителното изкачване към върха на славата и големите надежди. Активизират се огромни сили. Те ще помогнат да се държите изправено и да не позволите да ви оказват натиск. Ако неглижирате любовта може и да останете сами.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Край с изчаквателната политика в бизнеса и търговската дейност. Меркурий и Юпитер тръгват в директна посока. Не бива да се бърза. Към обед Луната преминава през градусите на обсебването. Този ден само открехва вратата, а истинските действия в бизнес инициативите е добре да се стартират на 20-и, когато вече ще се усети накъде ще задуха вятъра на промените и личните нужди.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес Меркурий и Юпитер тръгват в директна посока и дават старт на замразените проекти и бизнес начинания. Не бързайте, ключът е в ключалката, но вратата още е заключена. Родените в третата декада може да изберат грешната посока и да направят прибързан ход. Ориентирайте се към прояви на благотворителност, направете жестове към тези, които смятате да привлечете за съюз.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Този ден прекарва рязка граница между миналото и бъдещето. Меркурий и Юпитер тръгват в директна посока. До два дни ще се даде ход на стопирани в миналото дейности и начинания. Не бързайте, подгответе се добре, осигурете си защити и подкрепа и стартирайте от 20-и нататък планираните инициативи. Днес и утре падат окови и задръжки, но още не сте готови за действие.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Този ден вдига бариерата пред търговската и бизнес инициатива. Меркурий и Юпитер тръгват в директна посока и дават ход на стопирани сделки, договори и делови споразумения. Колкото дадеш или предложиш в този ден двойно ще получиш. Кандидатствайте за финансиране и финансирайте начинанията на близките и децата. Да не се яде груба храна и да не се изричат груби думи.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

От днес Меркурий и Юпитер тръгват в директна посока, а това ще се отрази положително на бизнес инициативите и деловите връзки. На първо време кандидатствайте по спонсорски проекти и сами подкрепете нечия инициатива преди да поискате нещо в замяна. Отпускат се пари и субсидии и поне в една посока животът ни се нормализира. Днес мъдростта доминира над чувствата и ума.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Съдбата отваря затегнатото кранче на личната инициатива. От днес Меркурий и Юпитер тръгват в директна посока и бизнесът се отпушва. Не бързайте, днес е важно да подкрепиш някого, да съдействаш на тези, с които би могъл да влезеш в партньорски съюз. Оставете сърцето да командва и да намери начин да стопи дистанциите с нужните ви хора. Направете това, за което някой ви помоли.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Тръгващите в директна посока Меркурий и Юпитер отварят вратата към новите бизнес споразумения. На първо време през нея е добре да влезе благотворителността, да се задвижат спонсорски и стимулиращи търговията дейности. Обадете се на тези, с които възнамерявате да работите или да станат дясната ви ръка в предстоящите битки за оцеляване на бизнеса ви.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Родените в последните дни на зодията преминават през пречистваща трансформация. Днес се връщат каещите се грешници, търси се път към тези, с които в миналото сме тръгнали в различни посоки. Меркурий и Юпитер тръгват директно и отприщват деловите връзки. Даваме си сметка, че в кризата печелят обединените усилия. Съберете се, разберете се. Ден на сърцето.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Тръгващите в директна посока Юпитер и Меркурий слагат край на изчаквателния период. Време е да се стартират нови начинания, да се започне нова работа или нов професионален проект. Застанете на старта с нови партньори и задвижвате в следващите дни подготвените инициативи. Днес е денят на сърцето, вслушайте се в неговия повик и не вървете против чувствата си.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Доверете се на сърцето, направете това, за което някой ви помоли. Днес и утре е време за подготовка за старта на новите инициативи. Зациклените делови връзки се отпушват, стартират нови фирмени проекти и бизнесът усеща прилив на сили. Осъществете важни контакти, преговаряйте със спонсори и кандидатствайте за субсидии от държавата. Юпитер от Водолей тръгва директно.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Ден на сърцето и на любовта. И точно в този момент Меркурий и Юпитер тръгват директно и насочват погледите към бизнеса. На втори план остават обещанията дадени на близките. Не позволявайте вечното тичане за печалби да попречи на това, което сте обещали на децата. Никъде на отивайте без подарък. Днес думите са преплетени с жестове, които ще се помнят.


Анкета

Какво очаквате от новото редовно правителство?


Резултати
Видео
Румен Радев пее и свири на китара
 25.11.2021 16:09      
Видео
Горгона е най-новото парче на Папи Ханс
 17.11.2021 21:00