Новини

СКАНДАЛ: Луна разгроми Александър Томов и Николай Малинов: Мястото им е в затвора

  24.10.2021 11:02  
СКАНДАЛ: Луна разгроми Александър Томов и Николай Малинов: Мястото им е в затвора
  bTV

Дебат в ефира на bTV започна със скандал, след като лидера на АТАКА Волен Сидеров отказа да участва. По думите му bTV е играла ролята на пиар на Луна Йорданова и се е опитала да й даде повече ефирно време, като по този начин тя е изглеждала като доминираща. "Екип на bTV работи като пиар екип на Луна Йорданова. Искате да размажете нещата и да го представите като шоу", коментира Сидеров.

След това започна и самият дебат между Луна Йорданов, Николай Малинов и Александър Томов. "Чудя се тези тримата (бел. ред. и Волен Сидеров) какво правят в студиото, след като дълги години плячкосваха, мамиха и грабеха българския народ. Имам директно предложение към тези хора, които са тук. Мястото им е в затвора, а не в студиото на bTV. Аз като кандидат-президент искам да им предложа незабавно да се приеме закон за лустрация, незабавно да се отстранят всички бивши комунисти, служителите на ДС и техните доносници от заеманите длъжности. Ето до мен е Александър Томов. Ето, заповядай да се подпишеш, ако сте съгласен за закон за лустрация".

"Искаме да попитаме и един шпионин Николай Малинов. Г-н Малинов, вие ще подпишете ли закона за лустрация. Да се приеме закон за лустрация, ще подпишете ли", коментира Луна и попита дали такива президенти иска народа или искат хора, които да спрат грабежа.

"Моля продуцентът и гледащите да спрат да толерират подобно хулиганско поведение. Да призовем Луна да напусне", коментира Николай Малинов.

"Наистина под достойнството ми е да бъда в едно студио с комунист-подлога и шпионин. Излизам от студиото", каза преди да излезе Луна.


Анкета

Доволни ли сте от резултата от балотажа за президент?


Резултати
Видео
Toyota показа количка с дистанционно на водород
 21.10.2021 16:43      
Видео
Колко фатални грешки може да направи един водач на пътна помощ
 17.10.2021 21:39