Спорт

Роналдо защити Солскяер

  25.10.2021 15:00  
Роналдо защити Солскяер

Манчестър Юнайтед претърпя най-тежкото си шампионатно поражение в историята на дербитата с Ливърпул, отстъпвайки у дома с 0:5 в един от гвоздеите на супер футболната неделя. Всички очаквано се нахвърлиха върху Оле Гунар Солскяер, който и без друго е обект на постоянни нападки, но Кристияно Роналдо се обяви в социалните мрежи в защита на своя мениджър или поне направи някакъв опит.

„Понякога резултатът не е този, за който се борим. Понякога цифрите не са такива, каквито ни се искат. Ние сме виновни и само ние. Нашите фенове, както винаги, бяха невероятни в постоянната си подкрепа. Те заслужават повече от това, много повече и наша е отговорността да им го дадем. Времето е сега!“, написа португалецът в своя Instagram профил.

От думите му си личи, че иска да поеме част от тежестта, която се е стоварила върху плещите на старши-треньора, но фактът, че не го оневинява поименно говори, че футболистите не биха искали да застанат между ударите на критиката и Оле Гунар Солскяер. И все пак жестът е налице от най-голямата звезда в настоящия отбор на „червените дяволи“.


Анкета

Доволни ли сте от резултата от балотажа за президент?


Резултати
Видео
Любо Киров, Стенли и Христо Мутафчиев запяха заедно
 26.10.2021 21:59      
Видео
Toyota показа количка с дистанционно на водород
 21.10.2021 16:43