Новини

Оставиха в ареста пловдивчанката, убила бившия си приятел

  26.10.2021 11:57  
Оставиха в ареста пловдивчанката, убила бившия си приятел

35-годишната Красимира Л. остава в ареста заради убийството на 28-годишния си приятел Божан И. в Кючука в нощта на 21 октомври. Магистратите от Окръжен съд – Пловдив са приели искането на прокуратурата да бъде определена мярка за неотклонение "задържане под стража".

Те са приели доводите на обвинението, че тя може да се укрие или извърши друго престъпление, като има и обосновано предположение, че тя е извършила престъплението. Жената може да обжалва мярката си в Пловдивския апелативен съд, съобщават от trafficnews.bg.
Както стана ясно вчера младият пловдивчанин е бил убит от бившата си приятелка-35-годишната Красимира Л.. На 21 октомври тя отива да се изповяда пред свещеник и му споделя, че е убила бившия си приятел в апартамента си в "Кючук Париж". Свещеникът, чул злокобната изповед, се обажда в полицията.

Красимира е арестувана и заедно с полицията отиват в апартамента, където е тялото на мъжа. Той е открит в банята. По думите ѝ го е ударила с тежест за фитнес по главата, ала по мъжа са открити и обгаряния. Криминалисти считат, че е опитала да прикрие следите си.

Все още не е ясно какво е подтикнало Красимира Л. да отнеме живота на младия мъж. Познати на жертвата посочиха, че са ги виждали заедно, но не я познават.


Анкета

Доволни ли сте от резултата от балотажа за президент?


Резултати
Видео
Toyota показа количка с дистанционно на водород
 21.10.2021 16:43      
Видео
Колко фатални грешки може да направи един водач на пътна помощ
 17.10.2021 21:39