Шоу

Хороскоп за днес – 13 ноември

  13.11.2021 08:05  
Хороскоп за днес – 13 ноември
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота - 13 ноември 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Събуждате се след тежък сън, на който не бива да обръщате внимание. Не позволявайте да ви движат фикс идеи и фобии. Отложете за утре взимането на важни решения в семеен и личен план. Вечерта може да ви се обадят с предложение позволяващо да разширите сферата си на влияние, работа и амбиция. Докосвате се до тайни източници на енергия, получавате откровение за пътя напред.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Днес много от важните неща ще се правят на тъмно, ще останат скрити за вас или за обществото като цяло. Нищо важно да не се започва поне до обед. С напредването на деня хоризонтът се изчиства, виждат се пътищата, по които да се тръгне и целите, които да се гонят. Взетите решения днес и утре ще ви изведат на престижни позиции. Не оставайте съдбата си в чужди ръце.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес получавате предупредителни знаци. Отнесете се внимателно към всеки проблем или пречка, с които се сблъсквате. Не насилвайте късмета си и добрите намерения на околните. Обърнете се към по-духовни занимания. Приемайте всичко без влагане на много емоции или прекалени очаквания. Ако следобед наберете случайно нечий номер, обадете се, има за какво да поговорите.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Ще постигнете важна цел стига да не избързвате в действия и изказвания. Денят започва с провокации и опити за елиминация. Ограничете контактите, не започвайте нищо важно и не давайте съвети. От обед навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. Луна и Нептун от Риби, заедно с планетите в Скорпион образуват брилянтни аспекти със Слънцето ви. Получавате подкрепа и защита.

 

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Днес тъмнината трудно си отива, особено в отношенията. Поспете или останете където сте. Следобед е важно да заемете такава позиция, която ще поддържате в бъдеще. Направете някои ремонти и благоустройствени дейности у дома и на работното място. И ако чувствате дистанцираност в отношенията с близък, постарайте се да разберете какъв е проблемът и да оправите нещата.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Отнесете се внимателно към знаците, които получавате днес. Тези, които застанат срещу вас и в бъдеще ще го правят независимо, че до вечерта ще стопите ледовете и ще влезете в примирие. Ще срещате прикрита и открита съпротива не само в семейството, но и в приятелския и роднински кръг. Не се опитвайте да променяте нечии решения. Може би бъркате или ви липсва информация.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Ако днес се събудите подтиснати, обърнете се към по-духовни и творчески занимания. Прочистете мислите от негативизма, излезте сред природата. Един поглед нагоре ще ви оправи настроението. Не се опитвайте да убеждавате някого да приеме гледната ви точка, може би в нещо бъркате. Контролирайте емоциите, днес те не са добър съветник. Оставете и децата да се справят сами.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Луна и Нептун от знака на Рибите ще ви дарят с откровение за правилната посока и избор. Довършете работата, която сте обещали. Време е да се уредят сметките и да се финализират започнатите проекти. Може да настъпите някого на болното място или да го убедите да действа в посока на личните ви интереси. И двете страни няма да спечелят, ако не мислят самостоятелно.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Не реагирайте прекалено емоционално на ситуациите, в които попадате. Не е нужно да се обяснявате и да доказвате нещо пред хора, които не са в час. Няма да ви разберат. Днес всеки се движи воден от личните си фикс идеи и фобии. Внимавайте с дозировката на лекарства и алкохол. Опияняват ви идеи, които няма да се реализират. Реалностите се разминават с желанията ни.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Следете знаците, които съдбата ви дава. Не бързайте, не започвайте нищо ново до обед, но за следобед планирайте делови и приятелски срещи. Едно пътуване може да ви отведе на мястото, където в бъдеще ще идвате често или даже може да се устроите там. Постепенно до вечерта напрежението се тушира, особено ако смените обстановката. Намерете начини и повод за релакс.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Утрото е с тежко излъчване. Даваме си сметка за нещата, които сме пропуснали, но пропуските в отношенията трудно ще се наваксат. Не се опитвайте да се доказвате или да държите на своето мнение, нужен е гъвкав подход и грижа за тези, които сме неглижирали. Следобед намирате правилната посока и подход. Една случайна среща и разговор стопля и слага всичко на мястото му.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Обръщайте внимание на знаците, които получавате. Ако например забравите нещо и се върнете, седнете и обмислете взетите решения преди да тръгнете отново. Всичко, което спира погледа и ума ви в този ден е от значение и ще помогне да насочите действията си в правилната посока. Ще избегнете нещо неприятно и вредно за бъдещето. Идете там, където винаги се зареждате.


Анкета

Какво очаквате от новото редовно правителство?


Резултати
Видео
Румен Радев пее и свири на китара
 25.11.2021 16:09      
Видео
Горгона е най-новото парче на Папи Ханс
 17.11.2021 21:00