Шоу

Хороскоп за днес – 14 ноември

  14.11.2021 09:03  
Хороскоп за днес – 14 ноември

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя  -14 ноември 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Взетите днес решения позволяват да стъпите на здрава основа, да затвърдите позициите си, да доминирате в средата и у дома. Представете си ярко и с подробности това, което искате да постигнете. Маркирайте важните крачки и репери по пътя. Не обръщайте внимание на неприятностите, те няма да траят дълго. Този ден ни е даден за лично творчество и развиване на талантите.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Ден на фонтана от приливаща енергия водеща ни към лична и духовна самостоятелност. Включва се каналът на кармичната родова памет. Всички сили трябва да се насочат към подобряване условията ни на живот, работа и труд. Бъдете активни, подходете отговорно към всичко, с което се занимавате. Ще има късмет и ползи там, където нещата се правят по традиционния начин.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес Луна и Нептун от Риби са в конфликтен аспект със Слънцето на родените в третата декада. Водете градивни разговори, нищо да не се руши. Не прекратявайте връзки, независимо кой и как се опитва да ви въздейства. Съзидание по всички възможни начини е девизът на деня. Градете, търсете съюзи, в които да обедините личния си и творчески потенциал. Бъркате ако се изолирате.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Ден на фонтана от приливаща енергия, която ще помогне да работите самостоятелно и да постигнете целите си. Днес всеки може да намери своите тайни и явни източници на сила, подкрепа и ресурс. Силите ни се усилват и бликват във всички важни дейности и инициативи. Насочете цялото си внимание за благоустройството на дома и страната. Включва се каналът на кармичната родова памет.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

В този ден се включва каналът на кармичната родова памет. Дано всеки избор, който правите да е за доброто на фамилията ви. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Представете си ярко и с подробности тази линия на поведение, работа и отношения, която смятате, че е най-добрата за вас и близките ви и я следвайте неотклонно. Вечерта е зареждаща.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днес може да излезете от зоната си на комфорт или да бъдете поставени пред труден избор. За някой предстои преместване в нов дом или среда, а за друг приемане на нови хора в екипа. Ще се наложи да се посвиете преди да се разширите. Направете размествания и ремонти. Ще се почувствате притиснати и изолирани. Насочете силите си към укрепване на семейните връзки.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Символ на деня е фонтанът от преливаща енергия и желанието да се постигне най-доброто в ситуацията. Представете си ясно посоката, която ще следвате и търсете начин да реализирате намеренията си. Днес силите са насочени към подобряването на живота и бита, към обезпечаване бъдещето ни и това на децата. Всеки може да се докосне до тайни източници на сила и ресурси.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Ден за самовглъбение, включва се каналът на кармичната памет. Медитирайте и действайте по чувство в този ден. Енергията ви се усилва. Може да се справите с всяка болка и проблем и да подкрепите близките. Съзиданието и градежа са символите на деня. Помислете как да обновите дома и личните си връзки. Ще намерите пътя, който до момента ви е убягвал и ще кажете точните думи.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Родените в третата декада трудно ще изкачат върховете, които са си поставили като лична амбиция и цел. Някой ще ви изпревари на финала. Днес не може да си позволите пасивност, но и прекалената амбиция може да ви разболее. Не се претоварвайте, намерете време за релакс и се погрижете за нуждите на близките си. Вечерта носи смирение и любов, успокоявате топката.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

На личното ни ниво днес си оправяме къщата и правим някои ремонти, а на обществено ниво се задейства програма за обезпечаване на бъдещето на нацията. Тенденцията е да се постигне компромис. Сега е момента да градите, а не да рушите. Време е да реализирате замислите си и да подобрите условията на живот за семейството и децата. Всяка промяна ще е за добро.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Ден на фонтана от преливаща енергия. Вървим към презареждане, води ни желанието да си оправим живота и този на семейството. Вечерта Луната преминава през точката на обсебването. Не си променяйте възгледите и мнението, независимо какво се случва и какви предложения ви правят. В момента е важно за всеки да мисли с главата си, а не да приема наготово чужди съвети и предписания.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Съвпадът на Луна и Нептун в Риби ще ви помогне да реализирате поне една мечта. Дори и неща, за които не сте вярвали, че ще се случат ще ви зарадват в този ден. Рядко фикс идеите, които преследваме се сбъдват, но днес и това може да стане. Вложете целия си оптимизъм и талант в нещата, които правите или започвате. Поне в една посока на живота ще получите подкрепа и шанс.


Анкета

Какво очаквате от Продължаваме промяната?


Резултати
Видео
Комична свада между шофьори
 07.11.2021 19:38      
Видео
Строят изцяло нов град за 500 млрд. USD
 06.11.2021 20:29