Шоу

Хороскоп за днес – 17 ноември

  17.11.2021 08:57  
Хороскоп за днес – 17 ноември
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 17 ноември 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Този ден ще направи някого богат, а друг още по богат. Ще има и такива, които ще захранват поилката и хранилката на другите и дано от това изпитат удовлетворение. Ден на колелото, което е било отдолу ще тръгне нагоре и ще стане актуално като призив, действие и ангажимент. Насочете усилията си към начинанията, които временно сте изоставили. Ден на презареждане на батериите.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Луната навлиза в Телец и преминава през градусите си на екзалтация в бизнес и финансов план. Чудесен ден за старт на нови дейности и проекти, от които в бъдеще ще дойдат пари или чаканото повишение. Нищо не е случайно, всеки ваш избор ще ви обезпечава материално и ще ви вкарва в успешна работна среда. Добре е да се сключват нови договори и да се влиза в съюзи.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Ден на бърза трансформация по отношение на паричните потоци и техния контрол. Някой ще спечели много използвайки промените в обществен и личен план. Колелото ще се завърти. Поставените в губеща ситуация и пренебрегнатите до момента ще получат власт и влияние, а доминиращите ще изпаднат от някои класации. Реагирайте бързо и за края на работното време насрочете важни срещи.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

В деня на колелото на всички нива започва лична и професионална трансформация. Някой сменя прическа и визия, а друг тотално променя мнението и намеренията си, които вчера е декларирал. Предстоят обрати в отношенията. Провеждайте събранията към края на работното време, когато нещата вече са уточнени, вижда се крайната цел или се намира изход от ситуацията.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Родените в първата декада ще претърпят желана или нежелана метоморфоза. Ще срещате натиск и агресия и ще се наложи да променяте плановете си в движение. Не теглете кредити и не задлъжнявайте по никакъв повод. Ден на колелото. Някой печели на гърба на друг, който тръгва надолу. Ще получите неприятна информация, която вади отново на повърхността старите проблеми.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

С навлизането на Луната в знака на Телеца навлизате в силен тридневен период. Може да получите дължимото и да спечелите повече от очакваното. Очертава се възможност за съвместна работа. Сключете нови договори. Опипвайте почвата навсякъде където имате интерес. И на вашата улица ще изгрее слънцето на късмета. Ще започнете по заместване, а после ставате титуляр.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Случващото се днес дава шанс на подтиснатите в миналото да се изправят, да надигнат глава и да постигнат целите си. Съдбата завърта колелото и изкачва към върха на постиженията и славата тези, които са били в немилост. Добре е днес и утре да се подписват нови договори. Силите ви се връщат, повишават ви. Започнатите лечения ще са успешни и навременни.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Днес Луна от Телец и Сатурн от Водолей са в конфликт със Слънцето на родените в първата декада. Ще влезете в преразход на средства и чувства. Родители и деца на се разбират. Плащате чужди сметки, а някой и глоби може да отнесе. Ден на колелото. Ще се променят правилата, което е било разрешено, вече ще е забранено, но и обратното. Не рискувайте във финансов план.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днес печалбите са за тези, които разбират от финанси, които са в кухнята на сделките и са в час с нуждите на момента. Някой ще удари джакпота, а друг ще приключи с дейност, която не върви в кризата. Колелото се завърта, позициите се сменят. Време е да промените и личната си визия, особено ако ви предстоят срещи, на които е важно първото впечатление. Търсете решение на проблемите.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Навлизате в силен период. Чакайте признание и постъпление на пари и ресурси. Сключените договори ще са успешни. Може да направите важна крачка в нова среда и да получите повишение. Ден на колелото, някой се изкачва на крилете на амбицията и дарбите си на по-добре платена позиция. Може да се поемат умерени рискове. Опитайте да реализирате всяка хрумнала ви идея.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Ден на нежелани обрати и финансови издънки, особено в живота на родените в първата декада. Не предприемайте нищо, без да сте съгласували действията си със семейството и партньорите ви. Не влизайте в казиното и не взимайте кредити. Днес правите това, което сте съветвали другите да не правят. Ограничете апетитите на всички нива и започнете диета.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Съвпадът на Луна и Нептун в Риби ще ви помогне да реализирате поне една мечта. Дори и неща, за които не сте вярвали, че ще се случат ще ви зарадват в този ден. Рядко фикс идеите, които преследваме се сбъдват, но днес и това може да стане. Вложете целия си оптимизъм и талант в нещата, които правите или започвате. Поне в една посока на живота ще получите подкрепа и шанс.


Анкета

Какво очаквате от новото редовно правителство?


Резултати
Видео
Интелигентните прозорци от следващо поколение
 16.11.2021 20:33      
Видео
Комична свада между шофьори
 07.11.2021 19:38