Анализи Новини

Какво е работил Борислав Сандов, за да е в преговорите?

  24.11.2021 18:21  
Какво е работил Борислав Сандов, за да е в преговорите?

Какво е работил съпредседателят на "Зелено движение и лидер в "Демократична България" Борислав Сандов, че участва в преговорите за правителство? Краткият отговор на този въпрос за родения в Мадан зелен активист е нищо.
 
Според публичната информация професионалният му опит се изчерпва с това, че е бил координатор на Коалиция за климата в България и координатор за кампаниите на Фондация за околната среда и земеделие. Като студент е имал класическа кариера на "комсомолец " от нов тип.
 
Издигнал се до зам.-предкедател на Студентския съвет към Софийския университет "Св. Климент Охридски". Въпреки, че не влезе в новия Парламент поради катастрофалния резултат на "Демократична България", Сандов не слиза от телевизионните екрани. Влючен е от ДБ като експерт в преговорите за съставяне на правителство.
 
С какво ще допринесе за подобряване на икономическата, бизнес и социална среда човек, който няма един ден реален трудов стаж. Защо отново на преден план излизат персони без никакъв житейски и професионален опит, които ще експериментират с работата и съдбите на хората. Как така отново се създава среда, независимо кой управлява във властта да влизат лица, които тепърва ще се учат как да работят. Дори излезе информация, че въпросният Сандов по подобие на Станишев ще е новият министър на околната среда и водите. Калинките в България продължават да летят.
 
Емилиян Кънчев

Анкета

Какво очаквате от новото редовно правителство?


Резултати
Видео
Румен Радев пее и свири на китара
 25.11.2021 16:09      
Видео
Горгона е най-новото парче на Папи Ханс
 17.11.2021 21:00