Новини

Нинова с разкрития за ключовите разговори с ПП

  28.11.2021 11:00  
 Нинова с разкрития за ключовите разговори с ПП

Остава ни още седмица работа по програмата за управление. Тази седмица проведохме важни разговори, предстои и лидерския такъв. Това заяви Корнелия Нинова, лидер в оставка на БСП.

"Важно е да има управление, за да изведем България от кризите, както и да продължим разграждане на досегашния модел на управление", разкри тя.

Според Нинова е важно да има помощ за децата, увеличаване на обезщетението за безработица, за земеделци - преразпределение на субсидията за по-голямо производство на плодове и зеленчуци.

БСП лидерката в оставка допълни, че е имало съгласие за нова ядрена мощност.

"Аз предложих Румен Радев и така той стана президент. Сега държавният глава бе преизбран - зарази система от действия и качества. Без сериозна работа от партийни структури също няма как да стане", коментира Корнелия Нинова.

Тя не смята, че "Продължаваме промяната" са новата левица, защото нямат такъв тип мерки. ПП дойдоха като едно очакване за промяна.

Нинова коментира и нощните кадри, на които Кирил Петков и Асен Василев пристигат в централата на БСП: "Нормално е по време на преговори да има късни разговори. Идват нормално и през главния вход на централата. Поканихме ги, за да обсъдим бюджет 2022"


Анкета

Колко пари похарчихте на Черния петък?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14