Автомобили

Новият Range Rover SV уникален. Бъдещите собственици могат да избират от над 1,6 милиона различни конфигурации

  08.01.2022 11:52  
Новият Range Rover SV уникален. Бъдещите собственици могат да избират от над 1,6 милиона различни конфигурации

Богатите хора по целия свят обичат да бъдат ексклузивни във всяко едно отношение. Те искат да имат уникални къщи, яхти, автомобили и т.н. Често милионерите остават много разочаровани, когато видят друг богаташ със същата кола например.

Бъдещите собственици на новия Range Rover SV могат да бъдат спокойни в това отношение, защото най-луксозният SUV не може да бъде повторен, защото британците предлагат за своя всъдеход избор от над 1,6 милиона различни конфигурации.

Благодарение на безкрайните възможности за избор, бъдещите притежатели на новия модел могат да изразят индивидуалността си отвън и отвътре. Изящните и ексклузивни материали и възможностите за персонализация подчертават страстта на отдела Special Vehicle Operations към безкомпромисно качество и прецизно внимание към детайлите. Първите предварителни поръчки за специалното изпълнение на новия свръхлуксозен всъдеход Range Rover SV са възможни от началото на 2022 година.

Новият Range Rover SV се отличава с изящни детайли, които показват и допълват модернистичния дизайн на модела. Новият флагман се характеризира с ексклузивна предна броня и решетката с пет хромирани лайстни, а долният отвор включва пет прецизно изпълнени метални остриета. Изящните материали, избрани за интериора на автомобила, включват гладка керамика, устойчива дървесина и блестящи метали.

Логото SVO на отдела Special Vehicle Operations е видимо под формата на керамичен кръг на задната врата на новия Range Rover SV. Гладката керамика също е включена вътре, което придава на селектора на скоростите и контролерите за силата на звука елегантно усещане за деликатно докосване. Тези компоненти се произвеждат по същите техники като луксозните циферблати на най-скъпите часовници в света.

В интериора на централната конзола са използвани луксозни дървени фурнири и украса с мозайка. Прецизно подреденият фурнир включва стотици ръчно положени лазерно изрязани парчета, най-малкият от които е с размери само 6 мм на 8 мм.

За моделите на новия Range Rover SV с дълго междуосие с четириместния луксозен салон, инкрустацията се простира от предната част на купето, преминава през централната конзола на всички хоризонтални повърхности, включва и практичната електрически разгъващата се клубна масичка и достига до хладилника отзад.

Стандартно новият Range Rover SV разполага с монотонен салон от уникална мека кожа с оформени седалки и специфични орнаменти. Предлагат се опции с естествена мебелна кожа, която е по-мека, с по-малко обработки и по-малко пигментация. За първи път клиентите на Range Rover SV могат да персонализират интериора си с алтернатива на устойчива кожа, както и текстил за облегалките и подглавниците.

Екстериорът на новия Range Rover SV е подобрен от лъскава метална облицовка със сребрист или антрацитен гланц на решетките, долната част на багажника, задната част и отстрани на купето с лазерно гравираното лого на SV. В зависимост от задвижването и дизайна, като опция за новия Range Rover SV се предлагат 23-инчови ковани джанти с 10 спици и различен дизайн, проектирани специално за модела.

Бъдещите собственици на новия Range Rover SV могат да избират цвета на модела от селекция от стандартна цветова палитра на Range Rover или един от допълнителните уникални 14 цвята в гамата, която включва варианти от гланц и изискани сатенени покрития.

В зависимост от избрания цвят на каросерията, клиентите могат също да изберат между контрастен покрив в блестящо черно или бронзово. Възможността за индивидуално боядисване, която може да възпроизведе всеки външен цвят, поискан от клиента, на практика предоставя неограничени възможности за персонализация.

От ключово значение за персонализацията на новия Range Rover SV са подбраните дизайнерски теми SV Serenity и SV Intrepid. Те могат да се ползват независимо от интериора или екстериора, или да се прилагат като една тема в целия автомобил.

Съществуват общо 7 различни комбинации, между които клиентите да избират. Темата SV Serenity е фокусирана върху безупречния лукс и се основава на детайлите на сребристия екстериор с изтънчени акценти от бронз, включително контрастни акценти на покрива и колелата.

Елементите от другата тема SV Intrepid – антрацит и графит, правят новия Range Rover SV с по-загадъчен и динамичен характер. Отвътре тези дизайнерски теми въвеждат контрастни двуцветни решения, които подчертават фокуса на интериора, който разполага с правоъгълна перфорация за специфичните седалки и предлага опцията с керамични контроли.

Новият Range Rover SV е наличен за поръчка от началото на 2022 година и се предлага както в стандартна, така и в дълга база. Клиентите на дългото междуосие ще имат и опцията да изберат четириместния салон с електрически сгъваема клубна маса и интегриран хладилник.

Изборът на мощни и ефективни двигатели включва новия 4,4-литров V-образен 8-цилиндров бензинов мотор с двоен турбокомпресор и мощност 530 к.с. и 3,0-литровия 6-цилиндров турбодизелов агрегат D350 Ingenium с мощност 350 к.с. От средата на 2022 г. ще бъде наличен Plug-in хибриден вариант PHEV с увеличен пробег и с мощност 510 к.с. Този модел ще разполага с автономен пробег в изцяло електрически режим от около 100 км.


Анкета

Как трябва да реагираме на искането на Русия НАТО да се изтегли от България?


Резултати
Видео
Йордански депутати се сбиха на заседание на парламента
 30.12.2021 20:21      
Видео
Пенсионер с Ferrari влетя в мола
 28.12.2021 20:15