Шоу

Кейт Мидълтън на 40 (СНИМКИ)

  09.01.2022 16:48  
Кейт Мидълтън на 40 (СНИМКИ)
  РА

Кейт Мидълтън днес навършва 40 години. Съпругата на принц Уилям е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, Великобритания. 

Тя е бъдещата британска кралица, когато съпругът й принц Уилям наследи трона от баба си Елизабет Втора и баща си принц Чарлз.

Няма съмнение, че през годините Кейт спечели сърцата на хората със своя чар, стил и изтънченост.

Три нови снимки на британската херцогиня на Кембридж Кейт бяха разпространени от двореца Кенсингтън за рождения й ден, съобщи Ройтерс. Портретите са заснети от италианския моден фотограф Паоло Роверси. Те ще бъдат представени в британски градове през годината, преди да бъдат включени в постоянната колекция на Националната портретна галерия, на която Кейт е патрон.

На една от снимките Кейт е в профил в бяла рокля, наподобяваща булчинска, като ръката й е поставена така, че да се вижда годежният й пръстен, принадлежал на майката на принц Уилям - принцеса Даяна.
На втората - единствената цветна, е в червена рокля и гледа към камерата широко усмихната. На третата е с бяла блуза и отново се усмихва.

Трите снимки са с неутрален фон. Направени са през ноември миналата година в ботаническите градини "Кю" в Западен Лондон.

Кейт влезе в британското кралско семейство през 2011 г., когато се омъжи за принц Уилям, втори по линията за наследяване на престола. Тя се утвърди като много надежден негов представител след бурното заминаване на принц Хари и съпругата му Меган за САЩ и отказа им да изпълняват повече каквито и да било обществени задължения в него. В началото гледаха на Кейт отвисоко, защото не беше аристократка по рождение, но сега вече е усмихващата се майка на три деца, която остава все така елегантна и може да утешава родители в детска болница или да свири на пиано на концерт за Коледа по телевизията, пише Асошиейтед прес. В трудна година за династията заради смъртта на принц Филип и скандала с принц Андрю съпругата на принц Уилям спечели похвали за отдадеността си на каузи като ранното обучение на децата, на изкуството и музиката. Благотворителните организации, на които е патрон, я хвалят за желанието, с което лично участва в работата им.

Проучване на общественото мнение показва, че принц Уилям и Кейт сега са най-популярните представители на кралското семейство след Елизабет Втора.

Кейт ще отпразнува годишнината си днес само с роднини и близки приятели заради пандемията от Ковид-19. 

 


Анкета

Как трябва да реагираме на искането на Русия НАТО да се изтегли от България?


Резултати
Видео
Йордански депутати се сбиха на заседание на парламента
 30.12.2021 20:21      
Видео
Пенсионер с Ferrari влетя в мола
 28.12.2021 20:15