Шоу

Забрана мъчи ежедневието на Кейт Мидълтън

  12.01.2022 12:48  
Забрана мъчи ежедневието на Кейт Мидълтън

Милиони дами завиждат на херцогинята на Кеймбридж - Кейт Мидълтън. Тя е сбъднала мечтата на милиони момичета, които са си представяли, че стават принцеси. Животът в двореца обаче, не е обвит с розова панделка и реалността далеч не прилича на приказка.

Съпругата на принц Уилям е принудена да се съобразява с десетки правила и забрани, а една от тях изплува съвсем наскоро. Оказва се, че заради предпочитанията на кралицата на Кейт ѝ е забранено нещо шокиращо.

Мидълтън няма право да хапва вечер някои от любимите храни на всички ни. На нея ѝ е "забранено" по протокол да яде определени неща. Според бившия кралски готвач Дарън Макгрейди, херцогинята на Кеймбридж няма право да яде картофи, ориз или паста, главно за вечеря.

Това правило според бившия готвач е въведено заради самата кралица Елизабет II, която не обича въглехидратите и именно заради това те са изключени от вечерното меню.

Въпреки това дори това правило има изключение. Известно е, че Кейт го е нарушила и е направила паста, за да отпразнува петия рожден ден на принцеса Шарлот, пише сайтът jenata.blitz.bg


Анкета

Как трябва да реагираме на искането на Русия НАТО да се изтегли от България?


Резултати
Видео
Продава се кемперът на Уил Смит
 10.01.2022 14:10      
Видео
Йордански депутати се сбиха на заседание на парламента
 30.12.2021 20:21