Новини

Костадин Ангелов захапа Минчев за достоверността на COVID теста

  12.01.2022 22:08  
Костадин Ангелов захапа Минчев за достоверността на COVID теста

Депутатът от ГЕРБ - Костадин Ангелов се усъмни в достоверността на теста за COVID-19 на председателя на Народното събрание Никола Минчев. Той използва социалната мрежа, за да изрази съмненията си и зададе няколко въпроса. Преди него, лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов също се усъмни колко е достоверен тестът на Минчев.

Ето текстът на бившия здравен министър във Фейсбук:

Виждам тестовете на двама от участниците в КСНС - Никола Минчев и Десислава Атанасова.
Консултативният съвет приключи около 19:30-19:40 часа.
Новината за положителния тест на председателя на НС беше съобщена първо от сайта на НОВА ТВ в 21:24 часа.
На база тези факти, можем да установим, че пробата на г-н Минчев е взета около 20:00ч.,а резултатът е бил готов около 21:20ч.
От снимката, публикувана от Никола Минчев виждаме, че тестът му е по метода - PCR. Или за готова проба за час и двайсет минути - услугата е експресен PCR.
И сега става интересно.
Най-късният възможен час за пробовземане в София за това изследване с тази услуга е 19:00ч.
Любопитни са следните въпроси:
1. Коя е лабораторията в София, която работи денонощно и предлага експресно изследване на PCR за около 50 мин.? (При Десислава Атанасова лабораторията е ясна, при Никола Минчев остава загадка)
2. Кой е бил дежурният лекар-микробиолог/вирусолог, валидирал изследването посред нощ, извън работно време?(При снимката на Десислава Атанасова се виждат имената на лекар, при тази на Никола Минчев липсва, а това прави изследването невалидно)
3. Направено ли е изследването на Никола Минчев преди КСНС и проявявал ли е симптоми на COVID-19 още преди Консултативния съвет?
Ще използвам и възможността да отправя един съвет към г-н Минчев: Свиквайте с този интерес към Вас. Това е нормално. Той няма други цели, освен една-как е председателят на Народното събрание и спазил ли е правилата, както всички български граждани.
И всичко това, защото от изследването, което е качил Никола Минчев, не става ясно, че принадлежи на него- липсват имена, ЕГН, инициали или някой от нормалните атрибути за това изследване.


Анкета

Какво търсите най-често в интернет?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14