Новини

Нинова към Радев: Защо така яростно нападате собственото си отроче

  27.04.2022 15:00  
Нинова към Радев: Защо така яростно нападате собственото си отроче

"Г-н Радев, обяснете метаморфозата си от вдигнат юмрук срещу Борисов до пълния ви синхрон днес". Това написа във "Фейсбук" лидерът на БСП, вицепремиер и икономически министър Корнелия Нинова, по повод обвиненията на Румен Радев към нея.
По-рано президентът заяви: „Аз недоумявам как министърът на икономиката ще обясни на българите и на левите хора, които винаги са били срещу войните, че българското оръжие подхранва този конфликт“, посочи президентът и още веднъж категорично заяви, че е против предоставянето на военна помощ за Украйна.

Не закъсня коментарът на Нинова, която заявява:

"Г-н Радев, искате аз да обясня на левите хора какво става с българското оръжие, но ще трябва вие да обясните на тези, които два пъти ви издигат и избират за президент какви договори за износ на оръжие е подписало вашето служебно правителство. Защото и сега, разрешения за износ се издават въз основа на подписаните тогава. И много добре знаете, че дестинациите и тогава, и сега са същите - над 50 държави и нито една не е Украйна. Ще трябва да обясните на левите хора защо така яростно нападате собственото си отроче -"Продължаваме промяната", което създадохте, за да убиете БСП. И най-вече да обясните метаморфозата си от вдигнатия юмрук срещу Борисов преди година до абсолютния ви синхрон днес", пише още Нинова.


Анкета

Как инфлацията промени потреблението ви?


Резултати
Видео
Звездата на смъртта. Астрономи наблюдаваха експлозията на червен супергигант в космоса
 16.01.2022 17:39      
Видео
Продава се кемперът на Уил Смит
 10.01.2022 14:10