Шоу

Хороскоп за днес - 2 май

  02.05.2022 08:28  
Хороскоп за днес - 2 май
  google

Овен

Съвпадът на Луна и Меркурий в Близнаци ще покровителства старта на нови търговски и делови инициативи в следващите дни. Този ден ви носи вдъхновение и усещане къде ви е мястото и откъде бързо трябва да се изнасяте и да бягате, за да запазите не само себе си, но и личните си и делови връзки. Навлизащата в Овен Венера стимулира любовния ви живот, някой върви към брак.

Телец

Днес пасивният човек ще претърпи поражение и даже травма може да получи от невнимание. Задвижете важни за бъдещето ви работни проекти. Чудесен ден за отваряне на нови заведения и търговски обекти и за подновяване на стопирана в миналото дейност. Възраждат се заспали страсти и чувства. Венера вече е в Овен, където стимулира повече сексуалните връзки дори и без любов.

Близнаци

От днес Венера ви облъчва в хармоничен аспект от знака на Овена. Любовният ви живот се стабилизира. Личното ви хоби и новите занимания ще помогнат да срещнете важни за бъдещето ви хора. Не оставайте пасивни наблюдатели. Работете активно за личното си щастие. Енергията Кундалини се събужда и помага да постигнете непостижимото. Увеличете физическото и умствено натоварване.

Рак

Днес ще се събудите с усещане за правилната посока и личен избор. Ако към нещо изпитате привличане, тръгнете натам. Ако към някого и нещо получите негативна реакция не се занимавайте с това и сложете край на тази връзка. Яжте само това, което ви се дояде. Ако пренебрегнете предупрежденията на сетивата ще си създадете проблеми в бъдеще и ще направите грешен избор.

Лъв

Днес печелите симпатии, привличате погледите и сте на път да спечелите от дейностите, които ще стартирате. Денят е благоприятен за отваряне на нови търговски обекти и рестартиране на спрени производства. Всеки на своето ниво може да постигне и реализира печалби. Някой достига тавана на възможностите си и привлича погледите на спонсори. Не се отказвайте от намеренията си.

Дева

Благоприятен ден за старт на нова бизнес програма. Луната е в съвпад с вашата управляваща планета Меркурий. Не си подритвайте късмета. Време е да задействате активно личния си потенциал от дарби и възможности и да започнете нова инициатива. Нещо отдавна пресмятано и премислено може да започне да ви носи приходи. В този ден пасивните ще претърпят поражение.

Везни

Луната навлиза в хармоничните ви Близнаци и бърза на среща с Меркурий. Аспектът е особено благоприятен за старт на нови търговски и делови начинания, за отваряне на нови заведения и търсене на нов предмет на дейност, в който да вложите пари, старания и интелект. Не чакайте да ви поканят или да ви подканят. Действайте изпреварващо и тествайте възможностите си.

Скорпион

Днес и на родените в третата декада ще се наложи да правят нежелани компромиси. Не позволявайте да ви притискат с условия, както у дома, така и на работното място. Търсете удовлетворяващия и двете страни вариант. Не оставайте пасивни и за проблемите на съседа. Днес мечката играе в неговия двор, но утре и във вашия може да дойде. Не отивайте в крайности.

Стрелец

Важното свършете до обед. Денят е благоприятен за старт на нови дейности и бизнес инициативи. Всичко предприето ще ви е от полза и ще парира конкуренцията. Задвижените проекти ще носят стабилни приходи и възможност за разширение в странични пазарни ниши. Само, който не опита няма да спечели. Родените в първата декада ще водят битки за територии на влияние.

Козирог

Днес се изисква активност и настойчивост в преследването на различни цели и намерения. Ако оставите друг да се грижи за интересите ви ще сбъркате. Не се доверявайте много. Каквото свършите сами ще донесе ползи и придобивки в бъдеще. Очертават се проблеми в любовта. Венера вече ви гледа в пречупващ аспект от знака на Овена, а този аспект дава предимство на секса.

Водолей

Заставате на старта на нови дейности и работни инициативи. Денят е благоприятен за възраждане на стопирана дейност, за разширение на работата или личното ви производство. Рекламирайте се, направете промоции и опит за летене в нова творческа среда. Патентовайте продуктите си, защитете си дейността и марката, извадете разрешителни. Не се свивайте в ъгъла.

Риби

Венера напуска Рибите и вдъхновението ви спада. В знака на Овена тя набляга повече на секса, докато любовта остава на заден план. Очертават се изневери. Едно пътуване и командировка ще постави на изпитание досегашните ви връзки. Родените в първата декада вървят към конфликти тази вечер. Реакцията ви е доста прибързана и първосигнална. Не давайте големи обещания.


Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на еврото като официална валута у нас?


Резултати
Видео
Звездата на смъртта. Астрономи наблюдаваха експлозията на червен супергигант в космоса
 16.01.2022 17:39      
Видео
Продава се кемперът на Уил Смит
 10.01.2022 14:10