Спорт

Тежка катастрофа с националния ни отбор по футбол, има ранени

  11.06.2022 08:34  
Тежка катастрофа с националния ни отбор по футбол, има ранени
  nova.bg

Тежка катастрофа претърпя националният отбор на България по футбол след приземяването на самолета, с който те пристигнаха в Грузия. Това съобщи NOVA.

Сериозно пострадал е халфът Тодор Неделев, който е в болница. Спътниците му са невредими, но са в шок.

Инцидентът станал на път от аерогарата към хотела на "лъвовете" в столицата Тбилиси. Националите били разделени в два по-малки автобуса според изискванията на УЕФА и се движели с полицейски ескорт.

Шофьорът на едното от превозните средства се движел с висока скорост по мокра настилка. Той изгубил контрол заради спрял внезапно пред него автомобил. В него странично и от задната, лява страна се врязал вторият автобус.

Новината бе потвърдена и на официалния сайт на БФС.

"Българският национален отбор претърпя тежък пътно-транспортен инцидент след пристигането в Тбилиси. На път към хотела на тима шофьорът на първия от двата автобуса, превозващи състава ни, загуби контрол върху управлението на возилото, в следствие на което предизвика тежка катастрофа. След сблъсъка Тодор Неделев бе транспортиран до местна болница, където в момента преминава обстойни изследвания. Всички останали членове на отбора и щаба на българския национален отбор са добре", съобщават от Футболния съюз.


Анкета

Искате ли нови избори?


Резултати
Видео
Жена кара тротинетка с 80 км/ч по Околовръстното в София
 31.05.2022 22:00      
Видео
Министър Радостин Василев назначи баба Розка - прославила България
 29.05.2022 14:05