Шоу

Благой Георгиев се ожени (СНИМКИ)

  25.06.2022 21:17  
Благой Георгиев се ожени (СНИМКИ)
  lupa.bg

Благой Георгиев - Джизъса се ожени за любимата си Полина Спасова, видя ексклузивно Lupa.bg. Сватбата, която тече в момента, е във Велинград, където бащата на булката стопанисва хотел. Бизнесменът е затворил целия комплекс за венчавката на щерка си Полина и Благо. Влюбената двойка сключи църковен брак, пише Lupa.bg.

Сватбата е вечерна, като веселбата тепърва предстои. Благо и Полина са подписали в гражданското преди няколко месеца, а днес се вричат пред Бог и е купонът за най-близките им приятели. 

Булката Полина Спасова сияе в дизайнерска булчинска рокля за няколко хиляди евро, а усмивката на младоженеца не слиза от лицето му. За 26-годишната девойка това е първи брак. Според мълвата булката е бременна и след няколко месеца ще дари бившия национал с бебе, но официално такава информация няма.

Връзката на Благой Георгиев и Полина Спасова започна само преди няколко месеца, но се разви много стремглаво. Съвсем наскоро Джизъса, както всички го наричат, сподели в своя инстаграм профил кадър, с който разкри колко са се задълбочили чувствата им... Поли си татуира името на бившия футболист на рамото си, обграждайки го не с едно, а с две сърца - навярно символизиращи нейното и неговото, биещи в унисон, както обичайно се твърди за тези на влюбените, отдали се изцяло един на друг.


Анкета

Очаквате ли успешен мандат на Васил Терзиев като кмет на столицата?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14