Шоу

Ани Салич и Цацаров заживяха заедно в нов дом

  25.06.2022 21:25  
Ани Салич и Цацаров заживяха заедно в нов дом

С нов дом сезон се е сдобила Ани Салич наскоро. Това разкри самата тя, публикувайки снимка от къщата, в която в момента живее. От кадъра се вижда, че имотът разполага с хубава гледка и двор, в който журналистката разпуска отглеждайки цветя, писа „Ретро“.

Наблюдателни потребители на социалната мрежа Фейсбук забелязваха, че  интериорът на новия дом на Салич няма нищо общо с този на сглобяемата къща, в която тя живееше до скоро в пернишкото село Рударци. Сега Ани е заложила на по-луксозни и стилни мебели, а цветовете които е съчетала, са в неутралните гами – бяло, сиво, бежово и черно.

Водещата на новините по Нова телевизия  не издава локацията на новото си жилище, тъй като в последно време пази личния си живот само за себе си. Особено след като пак е на крилете на любовта.

Не е тайна, че около година журналистката има любовен роман с бившия главен прокурор Сотир Цацаров, който след оттеглянето си от КПКОНПИ оглави отдел във Върховната касационна прокуратура. 53-годишната Ани и 55-годишният Цацаров се познавали по професионална линия отдавна, но връзката им пламнала наскоро. В първия месец отношенията им бяха строго пазени съвсем дискретно. Тв водещата и бившият главен прокурор очевидно вече не се притеснява да се показват публично заедно, тъй като в началото на юни са били на романтична морска почивка по южното Черноморие.

 Ани се разведе с бившия си съпруг и баща на двете им деца – тв продуцентът Бранко Салич преди 5 години. Въпреки драмата покрай раздялата им двамата са в добри отношения. Децата на новинарката също приемат избора на майка си и новият мъж до нея.


Анкета

Одобрявате ли ветото върху предоставянето на БТР-и на Украйна, което Румен Радев наложи?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14