Новини

Нинова: Кого ще подкрепя БСП е работа единствено на БСП

  01.07.2022 11:25  
Нинова: Кого ще подкрепя БСП е работа единствено на БСП

Кого ще подкрепя Българската социалистическа партия е работа единствено на Българската социалистическа партия. Това заяви от парламентарната трибуна министърът на икономиката в оставка и лидер на БСП Корнелия Нинова.

„Откакто съм председател на тази партия, съм спирала всякакви опити на външни и други субекти да се бъркат в решенията на БСП, така че кого подкрепяме и ще подкрепяме ли в бъдеще, ще решаваме само ние“, обърна се тя към Мустафа Карадайъ, който по-рано заяви, че тя и като цяло БСП подкрепят и стават съучастници на нарушителите на Конституцията Кирил Петков, Асен Василев и цялата ПГ на ПП.

„В толкова много кризи сме напоследък, а и от няколко дни това изостряне на отношенията с Руската федерация. Дойдох с вяра, че кризите мобилизират характера, хладнокръвието, разума, по-малко уверена съм вече, след два часа, но Ви моля да ме изслушате, народни представители. Ситуацията, в която се намираме в момента, по темата с руските дипломати. За мен поне е абсолютно дежавю. България, българското НС, правителство и политически партии бяхме в същата ситуация преди няколко години, по-лека, наистина, но същата“, заяви Нинова от парламентарната трибуна.

"Очевидно, „Възраждане“ ще използва темата „оръжие“ за трупане на партиен дивидент за явяване на избори, но ще я използват с лъжа и манипулация", посочи тя в качеството й на министър на икономиката.

Корнелия Нинова призова българските граждани: „Слушайте внимателно, мислете, гледайте доказателства преди да решите. Залагайте на хора, които казват истината и които могат да носят отговорност за действията си.“


Анкета

С какво ще запомните кабинетът на Кирил Петков?


Резултати
Видео
Мистър Хепи фейс: Най-грозното куче в света
 28.06.2022 18:25      
Видео
Баща зарадва 5-годишната си дъщеря с Rolls-Royce Cullinan
 24.06.2022 22:00