Шоу

Втори Виктор е новият Ерген?

  15.07.2022 20:17  
Втори Виктор е новият Ерген?

Цяла дузина неустоими красавци разгорещиха дамите на връчванeто на наградите "Мистър Менхънт". Само един от участниците бе над 25-годишен, а двама дори стъпиха на подиума непосредствено след абитуриентския си бал.

С престижната титла се окичи 23-годишният Виктор Русинов. Републикански шампион по плуване и студент по актьорско майсторство в НБУ, той отвя мощната конкуренция и доказа, че и другото му звание - секссимвол на България, е абсолютно заслужено.

Миналата година Виктор грабна и приза "Мистър България", а след участието си в "Черешката на тортата", дузина тв реклами и няколко хитови риалита бг дамите на всички възрасти луднаха по неговия чар и мускули, пише bgdnes.bg.

Светски хроникьори коментираха, че това е новият "Ерген" на родината, който разбърка картите и разруши правилата, получавайки почти всички "утешителни премии", предвидени за подгласниците на победителя. Нито веднъж досега такъв дъжд от награди не се е изливал върху Първия, категорични са ВИП ценители на мъжката красота.


Анкета

С какво ще запомните кабинетът на Кирил Петков?


Резултати
Видео
Мистър Хепи фейс: Най-грозното куче в света
 28.06.2022 18:25      
Видео
Баща зарадва 5-годишната си дъщеря с Rolls-Royce Cullinan
 24.06.2022 22:00