Шоу

Последно сбогом: Джон Траволта разплака света с послание за Оливия Нютън-Джон

  09.08.2022 20:24  
Последно сбогом: Джон Траволта разплака света с послание за Оливия Нютън-Джон

На 73 години си отиде обичаната от поколения Оливия Нютън Джон. Светът скърби за неугасващата през годините звезда.

След новината за смъртта й много нейни фенове се събраха, за да я почетат на Алеята на славата в Холивуд, а редица кино и музикални икони изразиха скръбта в профилите си в социалните мрежи със сърцераздирателни съобщения.

Сред тях, разбира се, изпъкна едно послание, което трогна света. Послание от един много специален човек за Оливия, с когото ги свързваше славата години наред - Джон Траволта.

"Скъпа ми Оливия, ти направи живота ни толкова по-добър! Твоето въздействие е невероятно! Обичам те толкова много! Ще се видим на пътя и всички ще бъдем отново заедно. Твой от първия миг, в който те видях, и завинаги! Твоят Дани, твоят Джон", написа 68-годишният актьор в профила си в Инстаграм, подписвайки портрет на Оливия Нютън-Джон в началото на кариерата ѝ.
 
Съобщението за смъртта ѝ беше направено в понеделник от съпруга ѝ Джон Истърлинг: "Оливия Нютън-Джон почина кротко тази сутрин в ранчото си в Южна Калифорния, заобиколена от семейството и приятелите си. Молим всички да уважават личния живот на семейството в този много труден момент", пише мъжът, който споделя живота на британско-австралийската актриса в продължение на 14 години.

Съобщението за смъртта ѝ бе направено днес от съпруга ѝ Джон Истърлинг:

"Оливия Нютън-Джон почина кротко тази сутрин в ранчото си в Южна Калифорния, заобиколена от семейството и приятелите си. Молим всички да уважават личния живот на семейството в този много труден момент", написа мъжът, който споделя живота на британско-австралийската актриса в продължение на 14 години.

 


Анкета

Притеснявате ли се от идващата зима?


Резултати
Видео
Да смениш гума на движеща се кола за малко над 1 минута
 24.07.2022 20:22      
Видео
Излезе първият трейлър към сериала по Властелинът на пръстените
 19.07.2022 20:29