Шоу

76 годишната Шер прикова погледите в дързък латексов костюм с дълбоко деколте (СНИМКИ)

  01.10.2022 10:43  
76 годишната Шер прикова погледите в дързък латексов костюм с дълбоко деколте (СНИМКИ)

Американската певица Шер е може би най-яркият и показателен пример за това, че възрастта не означава нищо, ако си млад по душа. Въпреки че тази година чукна 76, тя продължава да води невероятно активен живот, не смята да се отказва от кариерата си, а на тялото й могат да завиждат и 30 годишните. 

Шер го доказа за пореден път, като се появи на Седмицата на модата в Париж. 76-годишната звезда закри модното ревю на Balmain колекция пролет-лято 2023 във френската столица.
 
Снимки от бляскавото шоу се появиха в Daily Mail.

Неостаряващата изпълнителка се появи на подиума заедно с творческия директор на бранда Оливие Рустейн, облечена в прилепнал футуристичен латексов костюм с дълбоко деколте и черни кожени ботуши на платформа.

"Прекарах си страхотно на сцената! Чувствах се прекрасно! Шоуто беше може би най-доброто модно шоу за всички времена! Сцената ме викаше. Шер… о, Шер, ела си у дома и аз я чух", написа в Twitter след шоуто звездата.

Определено Шер не сбърка с избора на тоалет, защото отново доказа, че е в перфектна за годините си форма.

Той подчерта по най-добрия начин прелестите на певицата и със сигурност е накарал куп жени от цял свят да завиждат на формите й. 

Между другото, читателите на Daily Mail също забелязаха колко добре изглежда 76-годишната изпълнителка и не пропуснаха да го отбележат в коментарите си под материала. 

"Изпадам в депресия от факта, че жена, която е по-възрастна с 30 години, изглежда по-добре от мен", "Изглежда по-добре от Мадона. Страхотна!", "Уау, тя изглежда страхотно! Може би не трябва да се обличаш така на 76, но тя може да си го позволи", "Какъв талант трябва да имаш, за да изглеждаш така на 76?", "Защо Шер изглежда по-добре от Мадона? Усмихната, щастлива, все още модерна, а Мадона, която обичах през 80-те и 90-те години на миналия век, сега изглежда като риба", пишат те. /jenata.blitz.bg


Анкета

Притеснявате ли се от ескалацията на войната и от реална заплаха за страната ни?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14