Шоу

Фики пее Металика

  08.11.2022 17:33  
Фики пее Металика

За изненада на феновете, една от емблемите на попфолка Фики Стораро преминава в друг жанр. Оказа се, че той подготвя първия си поп концерт, пише "24 часа".

С песни на “Металика”, Лайнъл Ричи, Стиви Уондър, той ще се качи на сцената, където ще представи и първия си албум с песни, които не са попфолк.

Концертът ще бъде първият от поредицата “Другото лице”, в която артисти от различни жанрове ще изненадват публиката с репертоар, създаден за събитието и коренно различен от музиката, с която са познати.

Музикалната трансформация на сина на Тони Стораро започна с участието му в предаването за имитации “Като две капки вода” по Нова тв. Там Фики показа таланта си да пее всякакви жанрове, различни от попфолка, и успешно влезе в ролята на известни български и световни поп музиканти като Рей Чарлз, Тина Търнър, братя Аргирови, Роби Уилямс и други.

“Аз съм изпълнител, който слуша всякакъв стил музика. Още от мъничък винаги съм искал да мога да владея всички стилове, затова доста се стараех в Музикалното училище. За мен музиката няма граници”, казва Фики по повод на предстоящия концерт.
“Другото лице: Фики Стораро” ще бъде с участието на голям бенд на живо. Концертът трябваше да се осъществи на 10 май, но беше отложен за 19 ноември.

Фики Стораро вече показа и друг свой талант - да бъде актьор. Той участва в две представления. Тази пролет беше премиерата на “Ексклузивна актьорска нощ”, където си партнира с Аня Пенчева, Руслан Мъйнов, Александър Кадиев и други. А през миналата година се присъедини към актьорския състав Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов и др., в комедията “Направихте ме на луд”.


Анкета

Одобрявате ли връщането на хартиената бюлетина?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14