Шоу

Дженифър Анистън: Абсолютна лъжа е, че Брад ме заразя, защото не можех да му родя дете

  10.11.2022 13:57  
Дженифър Анистън: Абсолютна лъжа е, че Брад ме заразя, защото не можех да му родя дете
  google

В откровено ново интервю за американското списание „Allure” актрисата Дженифър Анистън разказа за болезнената битка с безплодието и появявалите се многократно слухове, че е бременна. 

„Опитвах се да забременея. Това беше истинско предизвикателство за мен. В същото време години наред имаше спекулации. Минавах през ин витро оплождане, пиех китайски чайове. Бих дала всичко някой да ми беше казал: „Замрази яйцеклетките си. Направи си услуга“, споделя още звездата от "Приятели".

Тя опроверга твърденията, че бившият ѝ съпруг Брад Пит я е оставил, защото не е могла да го дари с наследник. Двойката се разведе през 2005 г. след 5 години брак и болезнени предположения, че актрисата е избрала кариерата пред семейството.

Сега, вече на 53, Анистън е категорична, че „не съжалява“ за развоя на събитията в живота си. „Ето ме днес. Корабът отплава. Всъщност сега чувствам леко облекчение, защото вече пред мен не стои въпросът „Мога ли?“ Вече не се налага да мисля повече за това", споделя холивудската звезда.

„Бих казала, че в 30-те и 40-те години от живота си преминах през наистина трудни моменти. Но ако не беше така, никога нямаше да стана това, което трябваше да бъда. Ето защо изпитвам благодарност за всички тези лоши неща. В противен случай щях да остана уплашен, нервен и несигурен човек”, споделя още Анистън. И добавя, че в момента се чувства по-добре от когато и да било. 

Това не е първият път, в който Анистън коментира влиянието, което клюките за личния й живот оказват върху нея. През 2016 г. звездата от „Приятели” написа остър отговор на публикация на „Huffington Post” по повод фалшивата новина, че е бременна: „За протокола, не съм бременна. Просто съм се нахранила добре“.
 
„Ние сме завършени с или без партньор, с или без дете. Ние сами решаваме кое е красиво, когато става дума за телата ни. Не е нужно да сме омъжени или майки, за да бъдем пълноценни. Сами трябва да определим собственото си „заживели щастливо“, казва Анистън тогава.
 
„Уморих се да бъда част от този разказ. Да, може някой ден да стана майка. Но не се стремя към майчинство, защото се чувствам незавършена", допълва тя.

Актрисата говори по темата и пред „The ​​Hollywood Reporter” миналия декември, като каза, че тогава е приемала всичко много лично. „Това е като да нямаш представа какво става със самия теб. Мога ли да имам деца? Защо не мога? Беше просто ужасно“, казва тя.


Анкета

Одобрявате ли връщането на хартиената бюлетина?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14