Шоу

Дуа Липа идва у нас през 2023

  11.11.2022 11:51  
Дуа Липа идва у нас през 2023

Световната звезда, абсолютен символ на Z-поколението - Дуа Липа, идва в България догодина, пише Lupa.bg. Организаторите на „TEEN BOOM FEST” в Бургас, които са във фазата на финални преговори с 27-годишната диско кралица за гастрола й у нас.  

По наша информация изпълнителката на тоталните хитове „Be The One”, “Levitating”, “New Rules” и покорилия клубната сцена дует с Елтън Джон „Cold Heart”, ще блесне пред българската публика в края на август на Морската гара в Бургас.  

Инфлуенсърските среди вече са нажежени до червено заради новината за идването на Дуа Липа, а слуховете за датата на пускането на билетите в продажба вече обикалят Тик-Ток платформата.  

Източниците ни съобщават, че първи за предстоящия концерт на британката научили посетителите на парти в столично заведение. Голяма част от популярните лица. присъствали на събирането, всъщност били част от тинейджърския фестивал, който вече има три успешни издания и съвсем естествено са коментирали темата за предстоящото турне и участниците в него.  

На място са били Михаела Бошева и Артьом Анатолиевич, известен като АRti , който подхвърлил, че към момента се водят преговори с няколко световни звезди, които вървят по-добре от очакването, а едната изпълнителка дори била от балкански произход и има милиони последователи в социалните мрежи, както и няколко престижни награди, което и взривило партито именно с препратката към Дуа Липа.  

Звездата е от албански произход, следвана е от над 87 милиона души в социалните мрежи и притежава 3 статуетки Грами. 


Анкета

Одобрявате ли връщането на хартиената бюлетина?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14