Шоу

Хороскоп за днес – 16 ноември

  16.11.2022 08:25  
Хороскоп за днес – 16 ноември

Овен

През този ден не се колебайте да споделя опита и знанията си с другите. Няма да загубите нищо - само ще спечелите от това.

Телец

През този ден ще получите проява на нежност и внимание. Отвърнете със същото - дайте по-голяма изява на чувствата си.

Близнаци

През този ден не търсете отговори на прекалено сложни въпроси. Всичко ще си дойде на мястото от само себе си.

Рак

Това е ден за мъдрост, интелектуални постижения и нови знания. Силна ще бъде проявата на умствените ви способности - не пропускайте възможности да се докажете. 

Лъв

Днес е възможно да научите много неща, както за света, така и за себе си. Вероятно ще научите тайна или отговор на важен въпрос.

Дева

Днес не решавайте важни въпроси, свързани с финанси. Също така не давайте или взимайте пари назаем. Денят е добър за предаване на знания. 

Везни

Това е ден, в който да се погрижите за здравето си. Пазете кръста и гръбнака си. Не правете резки движения и не вдигайте тежко. 

Скорпион

През този ден избягвайте козметичните процедури. Денят не е подходящ за подстригване или боядисване - със сигурност резултатът няма да ви хареса.  

Стрелец

Сънищата през този ден ще ви донесат много нови знания и информация за решаването на проблеми, затова се опитайте да ги запомните.

Козирог

Тази сряда ще сте способни на чудеса. Правете добро и не бройте колко давате и колко ще ви се върне. Очаква ви много щастие.

Водолей

През този ден потърсете своята причина за добро настроение. Най-добре е да я намерите в себе си - така никой няма да може да ви я вземе. 

Риби

През този ден помислете добре преди да се впуснете в нещо ново. Нужна ви е почивка, а не допълнително натоварване и отговорности.


Анкета

Одобрявате ли връщането на хартиената бюлетина?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14