Шоу

17-годишна чаровница спечели в конкурса Мис Тяло

  20.11.2022 17:31  
17-годишна чаровница спечели в конкурса Мис Тяло

Ученичка спечели приза "Мис Тяло“ на конкурс, проведен в столицата. 17-годишната Емили Подгорска разби конкуренцията във всички кръгове на надпреварата.

Модел

Миската може да се похвали с ръст, достоен за топмодел - 182 см и тегло 57 кг. "Тялото ми е перфектно благодарение на плуването, което тренирам от 4-годишна, и народните танци, с които се занимавам днес“, разказа пред "Телеграф“ миската. Красавицата е част от ансамбъл по народни танци в Копривщица, където живее в последните години. Иначе е родена в София. Мести се във възрожденския град след седми клас и в момента учи в средно училище "Любен Каравелов“. След като завърши, мечтае да се занимава с мода професионално.

Казанова

"Мис Тяло“ е поредният конкурс, които записва в биографията си. Емили признава, че е участвала в повече от десет. "Видях обява за кастинг, кандидатствах и ме взеха. Харесва ми идеята да предизвиквам себе си, а и ми е интересно да се явявам на конкурси“. Това е втора титла за нея, първата е "Мис Казанова“, а едно от отличията, с които се гордее най-много, е първа подгласничка на "Царица Роза“ в Казанлък.

Освен Емили, в състезанието за най-красиво тяло участват още 6 претендентки. Най-малката е на 17 години, а най-възрастната е на 34. Счетоводителка от София се яви на сцената с претенцията, че притежава най-секси форми. Но журито беше на друго мнение.


Анкета

Одобрявате ли връщането на хартиената бюлетина?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14