Шоу

Харисън Форд се завръща в легендарната си роля на Индиана Джоунс

  02.12.2022 10:59  
Харисън Форд се завръща в легендарната си роля на Индиана Джоунс

Холивудската звезда Харисън Форд се завръща на големия екран с легендарната си роля на Индиана Джоунс. Петият филм от поредицата се казва „Indiana Jones and the Dial of Destiny“.

Иконата на киното отново ще изиграе любимия на поколения почитатели професор, а негов партньор в приключенията ще бъде актрисата Фийби Уолър-Бридж.

Форд е на 80 години, но в част от лентата отново е млад. Това се дължи на използването на напреднала технология за забавяне на стареенето, а във филма Индиана Джоунс е подмладен в ретроспекция. 

Трейлърът на филма показва Инди, изправен пред нови врагове, след като привидно се е оттеглил от динамичния живот. В сцените той отново препуска с прочутия си камшик и шапка.

Актьорът описва историята като „пълна с приключения, смях и истински емоции“. Той също така признава, че снимките са били трудни и дълги, но е много доволен от резултата.

Към Форд в екшън-приключението се присъединяват и актьорите Мадс Микелсен, Антонио Бандерас, Тоби Джоунс, Джон Рис-Дейвис. Режисьор на лентата е Джеймс Манголд („Да преминеш границата“, „Лоугън“, „Върколакът“).

„Индиана Джоунс 5" ще излезе по кината на 30 юни 2023 г.


Анкета

Одобрявате ли връщането на хартиената бюлетина?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14