Шоу

38-годишната Антония Петрова се изцепи: 30-годишните са вече баби, аз имам перфектен ген!

  29.12.2022 11:22  
38-годишната Антония Петрова се изцепи: 30-годишните са вече баби, аз имам перфектен ген!

Както винаги „скромна“ и „великодушна“ се показа Антония Петрова. В скорошно свое интервю (тя, разбира се, не отказва такова никому – нали името й трябва да се развява като байрак по медиите), тя сащиса читателите с изказване. Поредното!

А именно, че 30-годишни млади мацки са вече баби. Ставаше дума за ревютата на модели и манекени, на които Тоца дава работна възраст не повече от 28-29 години. Преминеш ли ги, вече си дъртачка и нямаш място на подиума.

„Да, има такива като Наоми Кембъл, но те са в световен мащаб и са единици. Тук това не е професия, а хоби. Хоби е и инфлуенсърството, така че стига са лъгали, че от него вадят много пари. Така просто прикриват други неща, с които се занимават – сещате се какви“, изобличи ги Антония Петрова.

След това обаче побърза да се похвали, че самата тя, макар да е на 38 навършени, има тялото на млада миска и би могла спокойно да дефилира къде ли не. Но, видиш ли, не го искала, защото имала сериозна професия на адвокат, която упражнява вече 14 години.

„При мен огромният късмет е, че имам перфектния ген. Защото наистина и ден не съм спортувала в живота си, а вижте ми фигурата – при това с две раждания“, не спира да каканиже суперлативи за себе си половинката на Ивайло Батинков.


Анкета

Бихте ли дали 400 лева за театър?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14