Новини

Тихомир Василев: Слави направил клип и песен за Лена и това тресе цялата държава все едно заплатите са ни точни, пенсиите са по 2000 евро, а детските по 1000

  06.01.2023 11:41  
Тихомир Василев: Слави направил клип и песен за Лена и това тресе цялата държава все едно заплатите са ни точни, пенсиите са по 2000 евро, а детските по 1000

Поредният цирк в българската политика се разиграва в последните 24 часа с цел отвличане на вниманието на хората.

Слави направил клип и песен за Лена и това тресе цялата държава все едно заплатите са ни точни, пенсиите са по 2000 евро, а детските по 1000, бизнесът цъфти, образованието ни е топ, а здравеопазването пример за цял свят.

Какъв жалък спектакъл на абсурдите, една посредствена адвокатка и едни жалки сценаристи съсипали държавата в последните две години да са централна тема!

Срам нямате ли?!

Вместо да мислят как да отстранят Гешев, да вкарат Борисов в затвора, да конфискуват заграбеното от Пеевски и Доган, те тръгнали да пеят и да се съдят!

Най-гнусното в случая е, че Киро мълчи баджанака му също! Кви мъже сте бе .. като ония дето го купихте от ИТН епилирания чалгата-интригант?

Цялата тая политическа пасмина трябва да иде в небитието, за да може държавата и народа да започнат да дишат.

Тия самозванци и случайници на различни хранилки предадоха народа, протеста и исканията за справедлив и нормален живот.

Те се мислят за хайлайф играеш в скъпоструващо риалити, а нас ни мислят за идиоти, които пращаме SMS-и, за да ги издържаме!


Анкета

Бихте ли дали 400 лева за театър?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14