Спорт

Представиха Неймар като футболист на Ал Хилал на специална церемония

  20.08.2023 08:44  
Представиха Неймар като футболист на Ал Хилал на специална церемония

Бразилският нападател Неймар беше официално представен като играч на новия си клуб Ал Хилал в събота със специална церемония на стадион "Крал Фахд" в Саудитска Арабия.

Около 67 хиляди души посрещнаха бившия играч на Пари Сен Жермен, който финализира трансфера си по-рано тази седмица.

"Много съм щастлив от този прием, от това ново предизвикателство. Впечатлен съм. Дойдох в най-големия клуб в тази страна и се надявам да бъда част от историята, да се наслаждаваме и да бъдем щастливи. Ще направя всичко за този клуб", каза бразилецът.

Сайтът GloboEsporte.com съобщи, че Ал Хилал е разпространил хиляди плакати с лика на играча, номер 10, с който той ще играе в тима и фразата "Добре дошъл". Дронове също са прожектирали образа на Неймар и номер 10 в небето. Бразилецът обаче няма да играе срещу Ал Файха по-късно тази вечер.

Той подписа договор за два сезона с опция за продължаване с още един. Съобщава се, че Пари Сен Жермен е получил 90 милиона евро за трансфера.

Бразилецът премина в ПСЖ от Барселона през 2017-а за рекордната сума от 222 милиона евро. Футболистът обаче така и не успя да се адаптира в отбора, не поддържаше добри отношения с феновете, които през май се събраха пред луксозното имение на Неймар, за да протестират.


Анкета

За или против забраната за внос на зърно от Украйна?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14