Спорт Шоу

EON Sports Mode с тройно увеличение през Европейското първенство

   

  EON

EON Sports Mode, ексклузивната спортна функционалност на интерактивната телевизия EON на Vivacom, постигна изключителни резултати по време на Европейското първенство по футбол. В целия регион, в който оперира United Group, функцията отбелязва впечатляващия ръст от тройно по-голямо потребление в сравнение със средното за първите 5 месеца на 2024 г. EON Sports Mode е активиран над 600 000 пъти от абонати на ЕОN, като България има значителен принос за този резултат с близо 1/4 от потреблението. В допълнение, по време на първенството, функцията е използвана за първи път от нови над 109 000 уникални устройства.
Така EON Sports Mode подобри изживяването пред екрана на още повече футболни фенове, предоставяйки им в реално време статистика за мачовете, важна информация за играчите и съставите – картони, смени, позиция на терена и много други. Освен това, спортният режим предлага данни за развитието на двубоите като точни и неточни удари към двете врати, извършени нарушения, тъчове, засади, дузпи, корнери и отбелязани голове.„Изключително щастливи сме от огромния интерес на нашите абонати към EON Sports Mode по време на Европейското първенство по футбол. Спортният режим е активиран над 130 000 пъти, което е 3 пъти повече сравнено със средното за първите 5 месеца на 2024 г. Това показва впечатляващо ниво на ангажираност и все по-нарастваща популярност на платформата ни EON и нейните уникални функции сред потребителите в България. Спортният режим в EON е създаден именно, за да предостави на спортните фенове цялостно интерактивно изживяване при гледане, като осигури изчерпателни статистически данни в реално време за различни спортове като футбол, тенис, баскетбол и други“, споделя Любомир Малоселски, директор „Продукти и услуги“ във Vivacom.
По време на битката за най-престижната футболна титла в Европа, спортните данни в България са гледани през различни устройства: 76,4% от потреблението е през EON Smart Box или Smart TV App, 20% – през смартфони и таблети, за удобство на всички футболни фенове, които са в движение, и 3,6% – през EON Web приложението.
Всички абонати на EON могат да следят статистиката за спортните срещи в реално време, бързо и лесно само с едно натискане на бутона Статистика (спортна топка). EON Sports Mode дава и възможност за превъртане назад и преглед на всички голове и важни положения, за да се гарантира, че зрителите няма да пропуснат нито един момент.

 


Анкета

Как се спасявате от жегата?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14