Skandal typewriter
Новини
Брюксел и Берлин затварят очите си за мафията в България
 10.08.2020 19:25      

Доверието в ЕС като стожер на върховенството на закона е под въпрос заради неспособността му да реагира на спираловидната корупционна криза в България. Това мнение изрази пред изданието Politico лидерът на реформаторската партия, чиято акция срещу корупцията даде началото на големи улични протести, които се провеждат всяка вечер в продължение на почти пет седмици.

Новини
Нагли апаши обраха дома на Кристина Патрашкова
 10.08.2020 19:12      

Крадци обраха дома на журналистката Кристина Патрашкова в столичния квартал „Лозенец”, докато тя е била на почивка на нашето Черноморие. Криминалната новина съобщи самата пострадала във фейсбук, без да сочи подробности какво е изчезнало.

Новини
Министър Емил Димитров посети ДП Радиоактивни отпадъци в Козлодуй
 10.08.2020 18:54      

Министърът на околната среда и водите Емил Димитров посети Държавното предприятие "Радиоактивни отпадъци" ДПРАО в Козлодуй, съобщиха от пресцентъра на Министерството на околната среда и водите (МОСВ).

Новини
Влак прегази жена край Петрич
 10.08.2020 18:45      

Жена бе прегазена от влак между Петрич и гара Генерал Тодоров. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Благоевград. Самоличността на жената е в процес на установяване. От полицията съобщават, че работата по случая продължава.

Новини
Двама уволнени от НСО и четирима наказани заради случката в парк Росенец
 10.08.2020 18:31      

Шестима служители на Националната служба за охрана (НСО) са санкционирани дисциплинарно заради констатирани пропуски при изпълнение на служебните им задължения на 7 юли в района на парк „Росенец“.

Новини
Валери Симеонов: Президентът да каже от къде познава Божков и Маджо
 10.08.2020 17:53      

Появата на Маджо - човек от СИК, който и днес върти бизнес със съмнителна законност край един от организаторите на протеста Христо Иванов, тотално променя прочита на това, което се случва на улицата. Това заяви пред медиите днес лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Новини
Синоптичка от БНТ на косъм от смъртта на плажа
 10.08.2020 17:33      

Красивата синоптичка на БНТ Ева Кикерезова претърпя инцидент по време на лятната си почивка на морето. Преди ден – точно преди да се отправи към столицата със съпруга си, чаровната блондинка за малко не се удави. Това разкри самата тя, като сподели травмиращия разказ в социалните мрежи.

Новини
В Пловдив се вихри общински имотен скандал с бившия тв водещ Богомил Грозев
 10.08.2020 17:24      

Ето го отговорът на въпроса “Къде живее директорът на Старинен Пловдив?” Новият шеф на института се мести от хотел в Стария град на 1,2 км от работното си място Екипът на Под тепето търси отговор на въпроса къде живее и ще живее новият директор на Общински институт „Старинен Пловдив“ Богомил Грозев, от деня на неговото назначение в средата на месец февруари т.г. Е, намерихме отговора. Бил е отседнал няколко месеца в хотел в Стария град. Докато му ремонтират, обзаведат и оборудват с публични средства не един, а два чисто нови общински апартамента.

Новини
Откриха два мъртви елена край Ропотамо
 10.08.2020 16:43      

Два мъртви елена са намерени край река Ропотамо. На животните се натъкнала жена по време на разходка в резервата. Все още не е ясна причината за смъртта на животните, чиито лов в момента е забранен. Животните са намерени от Десислава Луканова. Тя разказва, че по пътеката край реката не видяла нищо необичайно, но час и половина по-късно на връщане се натъкнала на мъртвите животни.

Новини
Екатерина Михайлова: Служебното правителство създава напрежение
 10.08.2020 16:19      

„Конституционната конструкция за служебно правителство е в разрез с това, което имаме в нашата Конституция. В момента виждаме, че това е част от проблема за разсичане на конфликта между институциите и протестиращите“. Това каза пред БНР проф. Екатерина Михайлова, преподавател по конституционно право в НБУ, политик в годините на Прехода.