Новини

Борисов за убийството на Милен Цветков: Тежък, гаден, нещастен инцидент

  21.04.2020 12:11  
Борисов за убийството на Милен Цветков: Тежък, гаден, нещастен инцидент

"Знаете, че вчера СДВР пусна няколко информации, свързани с разследване на случая и задържане на лица, които са се возили в автомобила, който е предизвикал катастрофата. В момента има задържани четири лица. Те са арестувани за 24 часа", това заяви министър Младен Маринов във връзка с катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков.

Припомняме, че по-рано днес стана ясно, че е арестувана и приятелката на 22-годишния Кристиан Николов. Междувременно още вчера зад решетките попадна за 24 часа и майката на Кристиян - Десилава Николова. Все още не е ясно дали и какво обвинение ще получи тя от прокуратурата. Автомобилът, с който беше причинена катастрофата се оказа собственост на нейна фирма. В колата са пътували още двама души - млада жена и 24-годишен мъж. Последният също е задържан. Това е синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, а новината потвърди самият народен представител пред медията ни.

"Всички промени в Законите, които касаят пътната безопасност, бихме инициирали и подкрепили. Но те и със скутери катастрофират. Но тук трябва да се помисли за много, много по-тежка санкция за употребилите наркотици. Защото сякаш през годините те минаваха през друга категория. Тежък, гаден, нещастен... каквото и да кажа за този инцидент е лошо. Бог да го прости. Но пак трябва да се извлекат поуки и много бързо да се променят законите", така премиерът Борисов коментира тежката катастрофа, отнела живота на Милен Цветков.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48      
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08