Skandal typewriter
Шоу

Дневен хороскоп за 22 май

  22.05.2020 08:53  
Дневен хороскоп за 22 май

В петък ще ви бъде трудно да запазите лоялност в отношения с хора, които вършат нередни, злонамерени неща

Трудно или почти невъзможно ще бъде да ги подкрепите, както и да ги разубедите в собствените им действия. Това е ден, който ще бъде важен за вашите романтични и любовни отношения. Възможни са разговори свързани с бъдещо съвместно съжителство или брак. Днес не допускайте манипулативни действия от страна на децата ви, които ще искат на всяка цена да постигнат свое желание. Особено настоятелни и изобретателни ще бъдат тези от тях, които са родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Днес ще останете доволни от съвета или подкрепата, която ще дадете на приятел (Риби, Рак или Скорпион) за да реализира свой план, идея или за да се стабилизира след период на затруднения. Мъжете над 35 години да избягват всякакви прояви на ревност, ситуацията ще се обърне в нежелана, непредсказуема посока на развитие. 

Овен 

Очаква се натоварено време на работа, но резултатите ще ви зарадват. Вашата работа ще върви добре, но не се разсейвайте с празни приказки. В състояние сте да поемете ролята на лидер. Има голяма вероятност да се появят нови проекти.

Телец

Вашите колеги се нуждаят от подкрепа. Споделете опита си, раздайте няколко професионални тайни - може би ще спечелите съюзници. На любовния фронт без промяна - възползвайте се от затишието и отделете време за себе си.

Близнаци

Усещате, че нещата вървят в правилната посока. Денят е подходящ за наваксване на пропуснатото и подготовка за нов етап на работа. Доверете се на интуицията си и не се страхувайте да вземате смели решения - звездите са на ваша страна. 

Рак 

Посветете днешния ден на решаването на ежедневните проблеми. Вие сте оптимисти за бъдещето. Не поемайте много отговорности на работното място и у дома, защото може да не прецените правилно възможностите си.

Лъв 

Не вземайте пример от другите и действайте както сметнете за добре. Нещо повече, днес звездите помагат на всички, които са активни и енергични. Основното нещо е да не прекалявате с работата и да си оставите време за комуникация с близки и роднини.

Дева 

Днес сте твърде чувствителни и впечатлителни - обиждате се на шеги, разстройвате се заради критика. Не обръщайте внимание на мнението на другите - не е нужно да се адаптирате към всички. Следобед е полезно да организирате малко емоционално рестартиране.

Везни 

В началото на деня ще ви е трудно да се настроите да работите, но постепенно ще хванете правилния ритъм и нещата ще се подобрят. Прегледайте гардероба си и се опитайте да се разделите без съжаление с неща, които не носите.

Скорпион 

Добро време за решаване на онези професионални проблеми, които бяха просрочени. Избягвайте конфликтите, незначителните кавги могат да прераснат в открити конфликти.

Стрелец 

По време на работа бъдете по-внимателни, тъй като сте склонни към грешки. Може би някой ще ви направи съблазнителна оферта във финансов план, но не бива да бъдете твърде лековерни. Разчитайте на собствения си инстинкт.

Козирог

На вашата издръжливост може да се завиди - игнорирате проблеми, усмихвате се на неприятностите. На работа всичко ще върви гладко за вас, така че си струва да вземете решение за отговорни въпроси. Може би ще ви бъдат назначени допълнителни задачи.

Водолей

Малко труден ден. Но днес можете да намерите утеха в интересна работа, която ще ви отвлече от проблемите и ще повдигне градуса на настроението ви. Бъдете активни, но избягвайте преумората. 

Риби 

Съществува риск да загубите нещо или да вземете необмислено финансово решение. Що се отнася до любовта и отношенията, вие сте прекалено фокусирани върху собствените си нужди, не се вслушвате в мнението на вашата половинка и това може да доведе до проблеми.


Анкета

Смятате ли, че мерките срещу коронавируса у нас са адекватни и достатъчни?


Резултати
Видео
12 от най-красивите места на планетата (видео)
 29.10.2020 09:54      
Видео
Адел се шегува с отслабването си
 28.10.2020 15:17