Спорт

Дават акциите на "Левски" на Сираков в четвъртък

  26.05.2020 15:36  
Дават акциите на \
  google

Акциите на "Левски" ще бъдат дадени на Наско Сираков в четвъртък.Това обяви фиктивният собственик Георги Попов, който се включи в атаката на шефа си Васил Божков срещу държавата, за да засили опита за метеж. Попов продължава да буни духовете и всява напрежение чрез ефира на Божков тв. Двамата се укриват от прокуратурата в Дубай. Те държат 86,6% от акциите на "Левски", които от 13 бяха са в офиса на клуба, след като опитът за метеж не мина. След това те бяха пратени в Дубай за ново джиро.

Божков, срещу когото са повдигнати 11 обвинения, сред които за търговия с влияние, държане и отчуждаване на културно-исторически ценности, които не са регистрирани по надлежния ред, ръководене на престъпна група, за принуда, за изнудване, за опит за подкуп на длъжностно лице, за подбудителство към престъпления по служба, обяви в петък във Фейсбук, че ще ги даде на Наско Сираков, след като преди това проведе пошла анкета в опит да дестабилизира положението.

Попов опита да си препише заслугата за спасението на "Левски". "Решихме да джиросаме акциите на Сираков, за да избегнем сигурния фалит. Даваме ги безвъзмездно. Какво да плати Сираков? 25 милиона, ли", каза Попов.

Очаква се след като прехвърляното стане официално факт Наско Сираков да свика пресконференция, на която да представи виждането си за развитието на клуба. Той вероятно ще включи в управлението феновете. Зад него застанаха всички фракции на привържениците, както и ветераните на клуба.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08      
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48