Шоу

Ново "Мекица и кафе" отвори с брънч и коктейли в Стрелбище

  01.06.2020 21:37  
Ново \

 
 
Ново заведение "Мекица и кафе" отвори в столичния квартал Стрелбище, на ъгъла на "Дедеагач" и ул. "Мила родина". Намира се в стара неизмазана къща с големи прозорци от едно време. Много е кокетно и симпатично.  Обстановката на южняшко заведение, какъвто е кв. Стралбище, наподобява на такова в Италия, Испания и даже в Ню Орлиънс в САЩ. 
Освен познатите сладки и солени мекици и пресни сладкиши, новото меню включва вкусен брънч и свежи коктейли. Откриването беше белязано от специална музикална програма на улицата. Оркестърът "5 fingers" озвучи квартала с уникални парчета - стари български шлагери, испански, мексикански, италиански и френски популярни песни от миналото. Някои от стотиците гости се включиха дори с танци.
От "Мекица и кафе" предвиждат да правят тематични съботи с приятната музика. Коктейли ще могат да се пият до 22 часа вечер. Сутрин ще отваря в 8 ч., за да може да закусвате и пиете ароматно кафе. Марката вече се разраства като верига след като има заведение на ул. Граф Игнатиев в София и на централата алея в Пловдив.

Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19