Шоу

Разочарования и неуспехи за две зодии днес

  02.06.2020 10:20  
Разочарования и неуспехи за две зодии днес

ОВЕН

Предстои ви ден изпълнен с успешна делова дейност. Без особени усилия ще реализирате изгодни проекти и ще се доближите към върха на успеха. Подвластни сте на емоцията. Следобед не са изключени разправии у дома. Запазете спокойствие. Прибързаните действия на работното ви място са във ваша вреда. Ще се радвате на неочаквани, но желани романтични приключения, които могат да се превърнат за несемейните жени в стабилна връзка. Семейните жени, които все още нямат деца могат да се отдадат на сексуални удоволствия, но и да очакват зачеване на дете.

ТЕЛЕЦ

Реализирайте деловите си срещи и разговори. Не взимайте прибързани решения. Предприемайте промените само след детайлното им обмисляне и увереност, че са във ваша полза. Ако искате да смените работата си бъдете внимателни.  Пред вас за пореден път се разкриват нови печеливши перспективи. Ревността създава сериозни недоразумения в личните ви отношения. Не опитвайте да измъкнете от любимите си признание, че са ви изневерили. Сексуалните удоволствия могат да премахнат недоразуменията в семейството ви. Не ги пропускайте.

БЛИЗНАЦИ

Резултатите от работата ви днес няма да оправдаят положените усилия.  Ще почувствате неудовлетворение, въпреки че сте поставили началото. Не се поддавайте на провокации. Овладейте емоцията си. Не вярвайте на празни обещания. През втората половина на деня са възможни недоразумения с хората от вашето обкръжение, от деловото и личното. Избегнете влошаване на семейните отношения. Не прекалявайте с претенциите към любимите си хора, за да не ги отблъснете. Подгответе приятна романтична вечеря и се отдайте на желан и от двама ви секс.

РАК

Днес вашите срещи са свързани с деловите ви отношения, затова бъдете предпазливи и не импровизирайте в разговорите, ако не сте подготвени. Не позволявайте на вашата мнителност да усложни отношенията с колегите ви и с вашите началници. Не правете язвителни забележки. Внесете хармония на работното място. Несемейните жени, които са срещнали подходящ партньор, могат да сключат брак. Възстановете хармонията в семейните отношения. Сексуалните ви отношения не са желани и от двама ви, затова и се чувствате нещастни и незадоволени. Открийте причината.

ЛЪВ 

На всяка цена се постарайте да сте внимателни на вашето работно място, за да не се окажете впримчени в проблемни отношения между ваши колеги, които, без да усетите, може да ви вредят заради собствената си невъзможност да се справят с проблемите си. Бъдете внимателни. Всички бизнесмени могат да инвестират успешно в нови проекти. В семейството ще разрешавате проблеми свързани с децата. След напрежението през деня бъдете инициатори и заведете любимите си на ресторант или си създайте уютна обстановка у дома, за да се насладите на чувствата си. 

ДЕВА

Очаквайте положителни емоции и промени на работното място. Имате шанс да спечелите околните и да получите подкрепата им. Отстоявайте възгледите си, но не раздавайте съвети, без да ви питат. Дайте оценка на постигнатото до момента. Възможен е неочакван обрат и финансови загуби. Причината е във вашето нежелание да овладявате емоцията си. Проблемите в семейството ви идват от вашата непрекъсната заетост, която е необичайна за вашия брачен партньор и се е случила години след като сте създали семейство. Ако не сте се прибрали навреме, не се надявайте на романтични мигове и сексуални наслади.

ВЕЗНИ 

Привидната ви стабилност не е достатъчна, за да си наложите спокойствие, забравяйки обидата и недоволството от предишните  дни. Не пренасяйте лошото си настроение и на работното място. Начинанията са успешни. Помислете за промяна на дейността, за покупки, но без да се впускате в големи и необмислени разходи. На несемейните жени Съдбата дава шанс да създадат хармонично семейство. На семейните, които нямат деца напомня, че е време да помислят за потомство. Прибързаните бракове или сексуални контакти не са желателни. 

СКОРПИОН

Не бива да се изкушавате и да работите с финансови документи. Не са изключени лични и професионални загуби, които ще се отразят зле на кариерата ви и на материалната ви стабилност. Неподходящи контакти ще ви объркат плановете. Въздържайте се от взимане на важни решения за професионалната си реализация. Вашата безпричинна чувствителност по отношение на любимите ви хора е повод да се съмнявате в тяхната вярност. Не ревнувайте. Не се опитвайте да правите агресивен секс с партньорите си, само защото искате да си отмъстите.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви неблагоприятен и напрегнат ден, от който зависят успехите ви през този месец. Изкушението да спорите с началниците си е изцяло във ваша вреда. Липсва ви самочувствие. Тези от вас, които мечтаят за собствен бизнес могат отново да помислят за регистрацията на фирма, но да преценят дали да направят крачката сега или след края на юли. Не бягайте от нови запознанства, които могат да се превърнат за несемейните жени в романтична връзка. Семейните жени да не изневеряват. Могат да се отдадат на сексуални наслади, но останалите да преценят дали са сигурни в чувствата си.

КОЗИРОГ

Не предприемайте начинания независимо от финансовите постъпления, които ще ви изненадат приятно. Завършете започнатото и докажете, че и сами се справяте отлично със задълженията си. Пътуване ще ви се отрази добре. Не харчете без причина, бъдете пестеливи. Не търсете подкрепа сред партньорите си и не очаквайте помощ на работното място. Не отказвайте съвети от роднини, мили жени. Следобедът предлага нови запознанства и романтични увлечения. Ако не сте семейни, ще изживеете незабравими сексуални мигове, но само ако сте уверени, че чувствата ви са споделени.

ВОДОЛЕЙ 

Денят е изпълнен с емоции и неблагоприятно стечение на обстоятелствата. Не предприемайте нищо ново и не правете инвестиции, дори и ако са планирани и уговорени. Ще разрешите успешно проблемите в личните си отношения и ще жънете професионални успехи. Намерете най-краткия път за оправяне на отношенията. Очаквайте нови запознанства и неочаквани романтични приключения, но бъдете предпазливи, не бързайте да се доверявате. Семейните жени да не изневеряват. Сексът ще ви зареди със сили и добро настроение. Не го пропускайте заради ината си.

РИБИ

Очаквайте приходи, но бързайте да харчите. Развийте чувството си за отговорност към вашите служебни задължения и планираните задачи. Умението ви да прогнозирате е гаранция за успехите ви. Дългоочаквана среща ви помага за постигането на поставената цел. Не пренебрегвайте възможностите за разговори с чужбина. Ще изживеете неочаквано романтично приключение, мили дами, но трябва да внимавате с контактите и новите запознанства. Нямате желание за секс, а и ако ще се развеждате той е недопустим с досегашните ви партньори.


Анкета

Съгласни ли сте да тестват децата ви в училище?


Резултати
Видео
Това е най-изолираната къща на света
 10.01.2021 17:21      
Видео
Запознайте се с новия Jeep Grand Cherokee 2021
 09.01.2021 14:05