Новини

Kikki beach на Слънчев бряг изкопира световната верига Nikki beach

  27.06.2020 15:42  
Kikki beach на Слънчев бряг изкопира световната верига Nikki beach

 
Българският Kikki beach се намира на централния плаж в курорта. Миналата година министърът на туризма Николина Ангелкова даде концесията на близка фирма до Маргините, които са известни от 90-те години с участието си в групировката СИК.
Световната верига Nikki beach тръгва от САЩ. Началотo на тази известна плажна концепция е поставено през 1998 година, когато предприемачът Джак Пенрод представя на света първият Ники Бийч. Тя работи на принципа на франчайзинг, като се плаща висока годишна такса, за да бъдеш част от престижната верига. Спазват се високи правила за качество и класно обслужване. 

Днес концепцията на Ники Бийч се разраства в глобален и световен план, с луксозен стил и гостоприемство. Дори и нещо повече – основани са хотели и модна линия с този бранд в малки бутици,  намиращи се във всяка точка на Ники Бийч клубовете.

През годините различни български политици и бизнесмени ставаха за смях в интернет мрежата чрез пиянски изпълнения в едно от най-популярните и скъпи заведения на Ники бийч в света - в Сен Тропе.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19      
Видео
Дядо Коледа потегли с шейната
 24.12.2020 10:52