Шоу

Хороскоп за днес – 18 юли

  18.07.2020 09:00  
Хороскоп за днес – 18 юли
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събата – 18 юли 2020г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Днес се очертава любовен предиобед и вечер на тежки отношения и обяснения. За неделя планирайте отваряне на ново заведение и старт на нова търговска дейност. Сега е момента да направите или да ви направят предожение или да сключите брак. И направените делови уговорки ще ви отворят нови пазарни ниши и ще помогнат да намерите спасителният за вас вариант в кризата.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Ден за среща с любовта, за приятни моменти на още по приятни места. Всяка преграда може да бъде преодоляна и всяка цел може да бъде постигната с дипломатично поведение. Ако се появи проблем, заобиколете го и продължете. Ден на реката, а тя прави завои, когато срещне преграда. Чакайте придобивки. И като реката събирате сили от различни потоци и привличате нужните хора.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес родените в третата декада са на прага на кармични срещи, които може да ги оженят след време и дано не ги разведат. Луна и Венера са в съвпад със Слънцето ви. Денят е благоприятен за пътувания, за срещи от всякакъв вид и за преговори в областта на най-важните ви лични интереси и амбиции. Всичко може да тръгне като по вода, ако сте добре подготвени и държите на мнението си.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Ден за срещи с любовта, за пътувания и контакти с близки на сърцето ви хора. Сега е момента да дадете всичко от себе си и да изпиете до дъно чашата на удоволствията, защото в следващите дни програмата ви ще се затегне, ще възникнат непредвидени отговорности и проблеми. Днес постигате поне една важна за бъдещето ви цел. Ще получите подкрепа и пари от два източника.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Днес ще постигнете важна цел, ще срещнете  подходящите хора за работите и дейностите, с които ще се занимавате и ще развивате в бъдеще. Ще си прекарате приятно, ще преодолеете с лекота препятствията по пътя си и ще намерите начин да привлечете подходящите спонсори и партньори. Ден на реката, която се събира водите си от различни източници и пълноводна достига морето.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днес е вероятно да имате проблеми при пътувания или поради отсъствието си от дома. Вървите към изневери или ви изневеряват. Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция. Може да пропуснете приятни моменти или да разберете за нещо неприятно и дистанциращо в любовните връзки. Под властта сте на измами, фобии и илюзии. Не губете чувството си за мярка.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Ще получите голяма порция любов и внимание. Луна и Венера ви облъчват в брилянтен аспект от Близнаците. Позволявате си странични връзки и пътувания, които едва ли ще споделите с тези, с които споделяте общите житейски отговорности. Радвайте се на всяка възможност за радост и неотразимо преживяване. Утре нуждата, агресията и отговорността ще ви спрат кранчето.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Днес с лекота се нарушават дадените обещания за вярност и лоялност в чувствата. Ще се отприщят като пълноводна река отдавна сдържаните страсти и енергии. Ще ви се обадят или вие ще се обадите на тези, с които сте прекратили отношения, но чувствата не се изтлели. Преградите нямат значение. Дадените обещания се забравят, страстта и

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днес Луна и Венера са в опозиция на Слънцето ви, а Нептун от Риби подклажда опасни страсти, които може да донесат хаос в личния ви и професионален живот. Не правете крачка към нова връзка. Денят провокира изневери и конфликти. Трудно удържате апетити и желания. И половинката  ще ви изневери, ако я пренебрегнете или оставите сама у дома. Време е да си върнете дълговете.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Днес на вратата ви чука любовта, а на прозореца изневярата. Важно е кого ще пуснете през парадния вход и на кого ще останете верни. Пътят ви ще криволичи между желаното и позволеното, между страстта и разумната преценка. Вечерта ще е рискова за родените в първите дни на зодията. Вървите към скъсване на отношения и тежки раздели придружени с конфликти и скандали.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Всичко предприето днес ще тръгне успешно и ще затвърди положението ви в партньорските връзки. Вървите към срещи и запознанства, към обвързване, сватби и годежи. Луна и Венера ви облъчват в брилянтен аспект от знака на Близнаците. Дано решите и с кого ще се разделите, за да не изпаднете в двойнствени отношения. В живота ви ще се появи и неочакван благодетел.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес се намирате между чука и наковалнята. Не допускайте трети в любовните си отношения. Родените в третата декада са на прага на болезнени раздели и приключване на отношения, към които в бъдеще ще им се иска да се върнат. Емоциите не са добър съветник. Бъдете активни и делови. Планирайте за утре старт на нова търговска инициатива. Не се разсейвате с любовни авантюри.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
НАСА публикува видео на симулирано кацане на Марс
 05.01.2021 17:05      
Видео
Поздрав от роботите на Boston Dynamics
 02.01.2021 12:10