Шоу

Хороскоп за днес – 30 юли

  30.07.2020 09:01  
Хороскоп за днес – 30 юли

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, четвъртък – 30 юли 2020 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Днес ще постигнете максималното в ситуацията, ще подпишете изгодни договори и преговорите, които водите ще минат успешно. В този ден всеки може да намери своя таен или явен източник на сила и ресурси. Може да ви предложат изгодна сделка. Получавате покана за участие в престижни начинания и проекти. Кандидатствайте за субсидия, подайте заявления и искови молби.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Всичко предприето ще има успех и ще постави работата и отношенията ви на нова база. Подпишете нови договори и уредете срещи с бъдещи партньори и съюзници в творческата ви дейност и бизнеса. Препоръчва се медитация над личната карма и нуждите на момента. Близо сте до явен или таен източник на сила и ресурси. Не афиширайте връзките и договорите си от този ден.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес е от особено значение да се окопаеш на завоюваната в миналото територия, да не допускаш вмешателство в преките си намерения, дейности и проекти. Оградете се със свои хора, сплотете семейството и подкрепете бизнеса на роднините, с които ще работите в бъдеще. По-добре е да се барикадираш, отколкото да нападаш, да обвиняваш или да действаш с агресивни намерения.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Предприетото днес носи ползи и пари, дава възможност да стъпите на нова основа, да разширите личните си права и пълномощия и да започнете нова дейност. Подпишете нови договори. Планирайте срещи с потенциални бизнес партньори и спонсори. До утре на обед късметът ви ще работи на пълен капацитет. След това ще следват два дни на тежести и необмислени рискове. Внимавайте.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Ден на фонтана от преливаща енергия осигуряваща ни лична и професионална самостоятелност. Ще намерите източник на сила и ресурси, ще осъществите връзка с хора на високи позиции от страната и от чужбина. Очаквайте да получите обещаното финансиране и подкрепа, а това ще помогне да започнете строителство на базата, в която ще развивате бъдещата си дейност.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днес родените във втората декада са в по-наблагоприятна позиция, а утре и родените в третата ще се поизпотят. В момента е важно да не предавате базата, на която сте стъпили, да не променяте планове и договорни отношения във връзка с ремонти и довършителни работи. Някой ще се опита да се измъкне от уговореното с вас преди. Предстои вечер на взаимните изневери.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Ден на фонтана от преливаща енергия. Може да получите отдавна чакана инвестиция и поръчка. Близо сте до важен източник на сила. Денят е добър за сключване на нови договори, за старт на нова програма в бизнеса и деловите връзки. Представете си ярко тази линия на поведение, която смятате да следвате и не се отклонявайте вече от нея. Вие сте на ход до утре на обед.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Днес се включва каналът на кармичната родова памет. Усещате накъде да тръгнете, как да уредите имотни и наследствени отношения, какво да купите или продадете. Очертават се срещи със спонсори. На едно място ви подкрепят, а на друго вие подавате ръка на закъсал роднина. Дайте си сметка каква личния на поведение трябва да следвате, за да бъде всичко наред у дома.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Денят е благоприятен за строителни и ремонтни дейности, за преместване в нов дом или на нова работна позиция. Старайте се да заемете и да си осигурите стабилна база за бъдещето. Сега е момента да се окопаете на нова територия или да направите подобрения в мястото, в което живеете и работите. Не отлагайте промените и ремонта, защото в бъдеще всичко ще ви струва по-скъпо.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Днес може да заемете важна и стабилизираща позиция. Подпишете нов договор и опитайте да влезете в нова среда. Може да си извоювате и право на достъп до места и позиции, които не се дават всеки ден и на всеки. До утре на обед се движете активно и се опитайте да постигнете това, което по право и закон ви се полага. Важно е с кого ще се срещнете тази вечер и какво ще обсъждате.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Ден на заземяване, на среща с потенциални спорнсори и покровители. С дейстивята си в момента може да си осигурите стабилна база за развитие в бъдеще, да намерите нова работа или място за развитие на страничен бизнес. Сега е момента да направите първа копка на нов терен, да се преместите на ново място, да уредите имотни и наемни отношения. Намирете нов източник на сила.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес е от особено значение на каква база ще стъпиш. Правете здраво и надеждно всичко, за да издържи проверката на времето. Не пестете труд и метериали. Всичко, което си спестите като усилие, вложение и средства ще провали нещата и така проектите ви ще излезат много по-скъпи. Доверете се на истински специалисти, ако започвате ремонти и строежи. Днес всяка работа си иска майстора.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19