Новини

Цветанов с тежки думи: ГЕРБ е най-мразената партия

  27.08.2020 21:12  
Цветанов с тежки думи: ГЕРБ е най-мразената партия
  google

"Не повече от 500 000 гласа за ГЕРБ следващите избори". Това прогнозира в Бургас бившият заместник – председател на политическата формация Цветан Цветанов, цитиран от българското национално радио.

"В последната година ГЕРБ се превърна в най-мразената партия", каза още той.

"Работим за създаването на структури, които ще бъдат обявени публично, след като бъде учредена партията „Републиканци за България“, коментира на среща със симпатизанти в Бургас Цветан Цветанов. Такава дейност е започнала в общините Царево, Несебър, Созопол и Руен, добави той. Относно действията за промяна в Конституцията, Цветанов коментира:

„Инициативата за промяна на Конституцията е абсолютно несъстоятелно действие. За промяна на Конституцията, на първо място, трябва да се търси политически консенсус. Не можеш да предложиш проект на Конституция и свикването на Велико народно събрание, ако не си направил най-важното – политическите консултации и общественото обсъждане. Вие видяхте, че много бързо се появи разминаване между внесения проект от ГЕРБ и предложенията, които дойдоха от Обединените патриоти“, коментира Цветанов.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48      
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08