Шоу

Ким Кардашиян затвори важна страница от живота си

  09.09.2020 13:45  
Ким Кардашиян затвори важна страница от живота си

„С мъка взехме трудното решение като семейство да се сбогуваме с ”Keeping Up With The Kardashians” /"Животът на Кардашиян"/, каза тя в изявление, публикувано в Tуитър.
 
Шоуто се излъчва от 14 години и направи световни мега звезди Ким, нейните братя и сестри, техните родители, партньори и деца.

Последният 21 сезон на шоуто ще се излъчи в началото на 2021 година.
Изказвайки своята благодарност на „хилядите хора и фирми“, участващи в програмата, Ким написа: „Изключително съм благодарна на всички, които са ни гледали и подкрепяли мен и семейството ми през последните 14 невероятни години. Това предаване ни накара да сме такива, каквито сме, и аз ще остана вечно в дълг на всички, които изиграха роля за оформянето на нашата кариера и промяна на живота ни завинаги“, продължи тя.

Повечето от семейството бяха неизвестни, когато шоуто стартира през 2007 г. Ким се появяваше в някои епизоди от шоуто на нейната приятелка Парис Хилтън, а баща й Робърт беше известен с това, че като адвокат защитаваше О Джей Симпсън в скандалния му процес за убийство. Робърт Кардашиян почина през 2003 г.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19