Новини

Неадекватен остава тираджията 6 часа след трагедията в Айтос

  11.09.2020 19:42  
Неадекватен остава тираджията 6 часа след трагедията в Айтос

50-годишният шофьор на тир-а с 30-те тона зърно, който помля 12 автомобила в Айтос, прати 28-годишна жена в гроба и бременна в Реанимация, изобщо не проумява какво се е случило.

В 19 часа репортер на Флагман.бг разговаря с него, но той се държа неадекватно. Кольо Иванов е разпознаваема фигура в Бургас от близкото минало.

Към този момент той трябваше да бъде настанен в Хирургично отделение, след като бе установено, че има наранявания на гръдния кош – счупени ребра. Малко преди да попадне в системата за разпределение по отделенията обаче той бе изпратен на скенер, за да се види дали има и проблеми под черепната кутия. По главата на татуирания здравеняк има десетина малки шева, извършени от дежурния неврохирург в Спешното.
 
Директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов обяви пред журналисти, че шофьорът на тира е бил тестван на място за алкохол и наркотици. Дал е положителен резултат за метамфетамин.

След довеждането му в УМБАЛ-Бургас с полиция, той е отказал да даде кръвна проба. И към този момент отказва да бъде настанен в Хирургия. Седи във фоайето на Спешния център, варден от полицаи. Много е вероятно той да не бъде задържан, предупреждават близки на пострадалите, част, от които се намират пред шокова зала и настояват за информация.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08      
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48