Анализи

Никола Вапцаров грозно употреби майките

  16.09.2020 16:45  
Никола Вапцаров грозно употреби майките

Протестиращи остро се разграничават от грозното поведение и употребата на майките с инвалидни колички от Никола Вапцаров и Мая Манолова, съобщиха те пред ПИК. Те ще поискат ответна реакция от „Отровното трио“ и от „Демократична България“. Последните отдавна се разграничиха от поведението на Мая Манолова и Никола Вапзаров. Напоследък странят и от „Отровното трио“. Употребените „Майки от системата ни убива“ са Анна Славова, Виолета Желева, Кристина Сидерова. Самите те признаха, че за действията си са уведомили президента Румен Радев, омбудсмана, както и ЕК. Водач на майките се оказа протестърът Никола Вапцаров, който е сред най-приближените на Мая Манолова.  

Където има протести веднага се появяват червената Мая Манолова и Никола Вапцаров. Те се оформят като професионални протестъри, защото са на първа линия и на сегашния протест, дирижиран от обвиняемия олигарх Васил Божков. Двамата се оказва, че бият тъпана и се радват уж на народната любов. Хората обаче не забравят от къде са тръгнали и че са се въртели много пъти политически. 

За така наречения „протестър“ Никола Вапцаров чуваме или по избори, или по време на скандали, при които е необходимо изместване на фокуса на общественото внимание. Така се случва и тези дни, когато той и Мая Манолова отново се активизираха. Тяхното общо политическо минало е свързано както с БСП, така и с последните местни избори, на които Вапцаров бе председател на комитета, издигнал Манолова за кандидат за кмет на столицата. 

Видяхме как Вапцаров и Манолова, които уж протестират срещу високото строителство, се изказаха в защита на високата сграда „Ай тауър“, за която се твърди, че участие има избягалият бизнесмен Васил Божков.  

Можете ли да си купите общински парцел в Банско за 3000 лв? Не, но Никола Вапцаров може! Само факта, че примамливата оферта не важи за обикновените хора, а само за определи лица, говори категорично, че сме свидетели на съмнителна, непрозрачна сделка. Но историята не свършва само със закупуването на общински имот за без пари. Оказва се, че не само земята му е подарък, но и данъците, които дължи за построения върху нея хотел. Вапцаров и семейството му дължат на общината данъци в особено големи размери – повече от 160 000 лв! При това, само до миналата година! Много е интересно къде е НАП и защо не предприема принудително събиране на тези приходи? Има ли чадър над Вапцаров и от кого? Ако имаме неплатен фиш от 20 лв, не можем да минем границата. Защо тогава хора, които дължат над 160 000 лв на хазната са в политиката, издигат кандидати за кметове и скачат по площадите. 

Очевидно Никола Вапцаров е поредната политическа марионетка, която се стреми да се намърда в кожата на поредния добре нахранен паразит в България. Как бихте повярвали, че човек като него би мислил за благото на обикновените хора, на родителите ни, на обществото? Човек като Вапцаров би дал мило и драго за личната си облага и хора като него не трябва да бъдат допускани до общественото и медийно пространство, а напротив – заклеймявани категорично! 


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19      
Видео
Дядо Коледа потегли с шейната
 24.12.2020 10:52