Skandal typewriter
Новини

Цветанов: Бойко Борисов няма да бъде следващият премиер на България

  20.09.2020 14:30  
Цветанов: Бойко Борисов няма да бъде следващият премиер на България

Това правителство е изчерпало доверието за политиките, които прави днес. Разбира се, че всяко правителство има своя министър-председател и виждате, че желанието на демократичната общност е за оставка на премиера Борисов, което автоматично дава един много ясен знак, че в един следващ управленски мандат, независимо каква ще бъде конфигурацията на политическите сили, би могло да се направи кабинет  и е ясно отсега, че поне един човек няма да бъде министър-председател и това е Бойко Борисов. Това сподели пред журналисти след края на представянето на своята Републиканци за България лидерът й Цветан Цветанов.

Цветанов потвърди, че ще управлява с всяка политическа формация, която ясно се придържа към евроатлантическата посока.
Стремим се да имаме енергийна независимост и всичко, което е свързано с приятелството с нашите съседи и да бъдем един лидер в региона и всеки един, който стои зад тези цели, би могъл да бъде наш партньор, допълни той.

,,Всичко зависи от разговорите, които могат да бъдат водени след приключването на едни парламентарни избори. В момента нашата цел е да дадем възможността перспектива и хоризонт на страната ни с хора, които са от демократичната общност и които са в център-дясно, но виждате, че тези ценности като евроатлантическите вече отстъпват от дневния ред на политиците'', подчерта Цветанов.


Анкета

Какви мерки взимате, за да се предпазите от Covid-19?


Резултати
Видео
Бързо и лесно изграждане на строителни ремонти (видео)
 21.09.2020 18:11      
Видео
Кийт Ърбан и Пинк с първи дует
 20.09.2020 19:27