Skandal typewriter
Новини

Нови 7 случая на коронавирус в област Търговище

  23.09.2020 17:40  
Нови 7 случая на коронавирус в област Търговище

Седем нови случая на коронавирус са регистрирани през последното денонощие за област Търговище. Два от тях отново са в шивашката фирма, един е на пакетировач в стъкларския холдинг, съобщиха от Щаба за борба с разпространението на заразата, ръководен от областния управител Митко Стайков.

Два са положителните резултати на служители в шивашка фирма в Търговище, в която има и други по-рано потвърдени случаи на заболяването. Диагностицирани, след профилактично изследване, са две жени на възраст 34 г. и 43 г. от Търговище. Заболяването им протича без симптоми. За оплаквания в здравословното състояние не съобщават и техните домашни контактни - общо 5 души, сред които и две деца в ученическа възраст.

Инфектирана с коронавирус е и жена на 48 г. от омуртагското село Пъдарино, която работи като пакетировач в завод към стъкларския холдинг в Търговище.

Потвърдено е заболяването и при жена на 68 г. от Търговище, контактна на по-рано диагностицирания й съпруг. Тя не съобщава за оплаквания в здравословното си състояние.
В Инфекциозно отделение на МБАЛ - Търговище са хоспитализирани трима нови заразени с коронавирусната инфекция. Приети за лечение са съпрузи - жена на 73 г. и мъж на 79 г., от търговищкото село Лиляк.

Вследствие на COVID-19 в Инфекциозно отделение на МБАЛ - Търговище днес е починала жена на 77 г. от село Кралево, чийто положителен резултат е регистриран на 11 септември, допълват от Щаба. /Дарик


Анкета

Какви мерки взимате, за да се предпазите от Covid-19?


Резултати
Видео
80-годишен пенсионер кара ежедневно Ferrari
 20.10.2020 18:37      
Видео
Sony пуска 3D дисплей, без нужда от специални очила
 19.10.2020 13:19