Новини

Цветанов: Ще се явим самостоятело на избори

  25.09.2020 09:05  
Цветанов: Ще се явим самостоятело на избори

"Републиканци за България" е кауза, в която всеки един трябва да бъде съпричастен към нея. ГЕРБ с това ръководство не са потенциален коалиционен партньор. Това заяви пред Нова телевизия Цветан Цветанов, който тази неделя ще учреди ПП "Републиканци за България".

"Партията, която ще създадем, няма да бъде лидерска. Ще има един разширен формат на изпълнителен съвет, в който да участват хората със своите аргументи. Ще заложим на експертизата, на активните млади хора, които се връщат от чужбина или от чужбина искат да помогнат на България", допълни Цветанов.

Той е категоричен, че не е предал ГЕРБ, а партията е предала всичките си ценности, които са били  в момента на създаването й.  "Докато бях в парламента, съм се противопоставял на всички недоразумения. Не допуснах да мина границата и да бъда толкова близък с Борисов, че да съм съпричастен с всичко, което се случва, включително и записите.  Винаги съм се стремял да защитавам националния интерес", каза още бившият втори в ГЕРБ.
"Когато изграждаш партия, не трябва да има отношения работодател - работник, а да има съпричастност към една кауза. Хората ми вярват, защото знаят какво съм направил. Първата атака срещу мен беше през 2010г. след поредицата от успешни акции, част от които завършиха с осъдителни присъди", каза още той.

"Ще се явим самостоятело на избори. Една партия, която иска да предложи своите управленски решения, трябва да се яви самостоятелно. Убедени сме, че ще прескочим прага и ще получим над 450 хиляди гласа на предстоящите избори", допълни Цветан Цветанов.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19