Skandal typewriter
Шоу

5 неща, които трябва да знаете за секса

  26.09.2020 20:48  
5 неща, които трябва да знаете за секса

Винаги може да научим нещо ново, с което да подобрим сексуалното си преживяване. Представяме ви 5 необичайни секс трика, които да направят любовната игра още по-добра и незабравима. 

1. Дишането

По време на секс повечето хора дишат повърхностно и напрягат тялото си, вместо да оставят кислорода да циркулира в дробовете и кръвообръщението им. 
Дишайте дълбоко, по този начин изграждате издръжливост и се чувствате по-енергични след секс. 

2. Честност 

Комуникацията е от изключително значение. Според някои хора това е "сексът преди самия секс". Провеждайте ясни и отворени диалози по всяко време, за да тече по-лесно сексуалната енергия. При двойки, които имат тежки и неизказани стари истини, препоръчваме по-задълбочен разговор.

3. Сексуално напрежение 

Не ограничавайте секса само до времето в леглото. Това е енергия, която трябва да присъства непрекъснато. Много от хората приемат, че сексът се случва само през нощта и са се примирили с това, че целият им сексуален живот е 10 минути няколко пъти седмично. Това е грешно, важно е да поддържате сексуалното напрежение.

4. Тренировки 

Не, не става въпрос за обикновенна тренировка, а за такава на гениталиите. И двата пола имат мускули на интимните си части, които също трябва да се тренират. Мускулът се простира от срамната до опашната кост и се нарича "тазово дъно". Жените могат да опитат вагинално кунг-фу, с което да тренират този мускул. 

5. Храната и напитките преди секс

Храната трябва да е лека и здравословна, с високо съдържание на протейн. Много хора пият алкохол, за да се отпуснат и да са в настроение, но това не е препоръчително. Напротив то е както физическа, така и емоционална бариера. Пробвайте да пиете тъмен шоколад, той съдържа фенилаланин, който действа успокояващо. 


Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу Covid-19?


Резултати
Видео
Словаци показаха първия полет на летящата си кола
 04.11.2020 10:43      
Видео
Най-силните земетресения заснети с камера (видео)
 03.11.2020 22:04