Икономика

„Мото-Пфое” направи най-големия автомобилен комплекс в Пловдив

  29.09.2020 20:36  
„Мото-Пфое” направи най-големия автомобилен комплекс в Пловдив

Новият търговско-сервизен център на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover отвори врати в града на тепетата по последни стандарти

Най-големият автомобилен комплекс в Пловдив отвори врати за своите клиенти и приятели. Впечатляващият и модерен нов дом на „Мото-Пфое” в града на тепетата е един от най-добрите в региона. Изграден и оборудван по най-новите стандарти на производителите Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover, новият търговско-сервизен комплекс е уютен, модерен и високотехнологичен.

 

 

Центърът се състои от три самостоятелни шоурума – на Ford, Volvo и Jaguar Land Rover, а в задната част са разположени сервизите на четирите марки, изградени без компромис в качеството на машините и съоръженията. Изцяло новият оторизиран сервиз е оборудван по последни стандарти и актуални технологични изисквания на производителите и е един от най-добрите в региона. Новият търговско-сервизен център се намира на адрес „Голямоконарско шосе”, преди разклона за село Радиново в посока Пловдив.

„С огромна гордост и удоволствие работим на новото място. Това е дворец, а не просто автомобилен комплекс. Той не само отговаря на съвременните нужди и изисквания, но и създава уют в луксозна обстановка, който кара и най-взискателните клиенти да се почувстват отлично”, сподели Бисер Ташев, управител на комплекса на „Мото-Пфое” в Пловдив.

„Официалното откриване беше предвидено за 25 март, но го отложихме заради извънредното положение с Ковид-19. Вече работим на пълни обороти и имаме много новости, с които да се похвалим, както и специални предложения, по случай откриването”, допълни Бисер Ташев и отправи покана към всички, които имат интерес, да дойдат и се убедят в думите му от първо лице.

Посетителите имат възможност да се запознаят с най-горещите премиерни модели от Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover, и да се възползват от ексклузивни предложения. Всяка марка разполага с пълен набор от демонстрационни автомобили, които клиентите могат да тестват. Сред тях са и премиерните модели Ford Puma, Ford Kuga, Ford Ranger Raptor, новото Volvo S60, Land Rover Defender и Jaguar XE.

По случай откриването се предлагат много изгодни оферти за автомобили на склад. На територията на новия комплекс има и огромен шоурум на открито с проверени употребявани автомобили от марката „Мото-Пфое Select”, който предлага богато разнообразие от всички марки, с доказан произход и сервизно досие и възможност за лизинг и гаранция.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48      
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08